1ος αγώνας δρόμου και δυναμικού βαδίσματος στη Σύρο

Οι δρομείς δείχνουν... το δρόμο

Με αξιοσημείωτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας δρόμου και δυναμικού βαδίσματος στη Σύρο, το Σάββατο το βράδυ λίγο πριν τις δέκα από την πλατεία Μιαούλη.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο “Σύλλογος Δρομέων” της Σύρου και η εταιρεία Energizer και πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση που γίνεται βράδυ και στην οποία έλαβαν μέρος πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Ξεπέρασαν τους 160 οι δρομείς

Ειδικότερα, από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, όλοι όσοι συμμετείχαν στο νυχτερινό αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος, που ξεπέρασαν τους 160, έδωσαν το “παρών” για να προμηθευτούν τους ειδικούς φακούς κεφαλής και να ξεκινήσουν να διανύουν την απόσταση 10 χιλιομέτρων.

Η εν λόγω αθλητική διοργάνωση δεν είχε χαρακτήρα ανταγωνιστικό αλλά επρόκειτο για έναν πρωτότυπο τρόπο διερεύνησης του “δρομικού κινήματος στη Σύρο”, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Αφετηρία είχε οριστεί η πλατεία Μιαούλη και η διαδρομή που ακολουθήθηκε από τους δρομείς και τους πεζοπόρους οδηγούσε έως και τον Άγιο Δημήτριο, από όπου και επέστρεψαν ξανά στο κέντρο της Ερμούπολης αργά το βράδυ. Αμέσως μετά τον αγώνα, υπήρξε μπουφές – κέρασμα για τους συμμετέχοντες και συζήτηση μεταξύ τους.