Ανακαίνιση γηπέδου Άνω Μεράς

  • Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, 2014 - 06:10

Στην αναβάθμιση και ανακαίνιση των περιφερειακών χώρων του γηπέδου της Άνω Μεράς προχώρησε η διοίκηση της ομάδας από την Μύκονο.

Οι εργασίες στους χώρους του γηπέδου της Άνω Μεράς ξεκίνησαν το καλοκαίρι με εντατικούς ρυθμούς με πρώτη εργασία να είναι τα νέα γραφεία της διοίκησης, όπου πλέον στεγάζονται σε κοντέινερ που έγινε δωρεά από τον Αντρέα Φιορεντίνο. Επίσης ο χώρος που στεγαζόταν τα γραφεία της ομάδας μετατράπηκε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και χώρος αποθεραπείας για τους παίκτες της ομάδας της Άνω Μεράς.

Τα έξοδα των ανακατασκευών ανέλαβαν εξολοκλήρου ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Σαντοριναίος και ο Αντιπρόεδρος Α' κ. Κωνσταντίνος Νικολουδάκης. Επίσης σημαντική βοήθεια προσέφερε το Δ.Σ. της ομάδας το οποίο αφιέρωσε πολύ από τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο του και με προσωπική εργασία κατάφερε να συνδράμει πολύτιμα στην ανακαίνιση των χώρων του γηπέδου.

Την Πέμπτη 16/10 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του σωματείου της Μυκόνου. Ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκας , οι αντιδήμαρχοι, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και Ειρήνη Γρυπάρη, όπως και ο πρόεδρος του Τ.Δ. της Άνω Μεράς Κ. Γιαννης Ζουγανέλης, έδωσαν το παρών εκ μέρους των θεσμικών προσώπων της Μυκόνου.

Επίσης παρευρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας και ευχήθηκαν για μία καλή χρονιά με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.