Συνάντηση Γ. Πρίντεζη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

  • Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2015 - 16:26

Συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Στάθη Κουτρουβίδη, πραγματοποίησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης και οι κ.κ. Κώστας Δαμοβολίτης βουλευτής Ηρακλείου και Αναστάσιος Μπουντίνος, ειδικός συνεργάτης του Γ.Γ. Αθλητισμού σε θέματα Αθλητισμού.

Ο κ. Πρίντεζης εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Σύρου, τονίζοντας ότι παρά τα προβλήματα, πραγματοποιούνται μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις Πανελλήνιας και Διεθνούς εμβέλειας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η δυνατότητα εξεύρεσης χρηματοδοτήσεων για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Επίσης αναπτύχθηκε εκ μέρους του κ. Πρίντεζη, η προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με τους τοπικούς αθλητικούς φορείς, για την ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σύρου μέσω της χρηματοδότησης τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.