Ο Α.Ο. Σύρου τέλεσε στο γήπεδο της Ερμούπολης -ΕΠΣ Κυκλάδων τον καθιερωμένο του αγιασμό παρουσία του Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεου Β'

Πήρε τις ευλογίες για μία καλή σεζόν

Την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμούπολης-ΕΠΣ Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος Β'.

Το “παρών” εκτός από τους ποδοσφαιριστές του ανδρικού, έδωσαν και τα τμήματα υποδομής, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

Το Συριανό σωματείο για ακόμη μια χρονιά θέλει να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει αυτή τη φορά έως το τέλος της διαδρομής, καθώς δύο χρονιές έχει φτάσει στην πηγή όμως δεν έχει καταφέρει να πιει νερό.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας, με τον Μάκη Βαρθαλίτη κάθε μέρα που περνά ανεβάζει όλο και περισσότερο την ένταση των προπονήσεων, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, που είναι το κύπελλο Κυκλάδων.

Τέλος, από την πλευρά της η διοίκηση προσπαθεί να παρέχει όλα τα εφόδια στο τεχνικό επιτελείο ώστε να γίνει σωστή δουλειά. Η τελευταία μεταγραφική κίνηση είναι αυτή του νεαρού Γκούφα, όπου και άναψε φωτιές στα Συριανά σωματεία, καθώς ο παίκτης προπονούταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα του Πάγου. Όμως έπειτα τις ενέργειες του προέδρου Γιώργου Φώσκολου, Αίαντας και Α.Ο. Σύρου ήρθαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα φορά τα χρώματα του ιστορικού σωματείου.

Ετικέτες: