Ανακαίνιση του Δημοτικού Γηπέδου Αρχιλόχου

  • Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2016 - 14:49

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε η 1η φάση των εργασιών ανακαίνισης του Δημοτικού γηπέδου Αρχιλόχου που πραγματοποίησε η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάρου.

Οι εργασίες αφορούσαν την επισκευή και αποκατάσταση σοβάδων στους χώρους εισόδου των αποδυτηρίων, την τοποθέτηση πλακών Καρύστου στην είσοδο των κερκίδων, το βάψιμο των κτηριακών εγκαταστάσεων, των τοιχίων περιμετρικά και των κερκίδων την αποκατάσταση των φθορών στους πάγκους καθώς και την τοποθέτηση επιγραφής σήμανσης του γηπέδου.. Οι επεμβάσεις αυτές ήταν απαραίτητες τόσο για την καταλληλότητα χρήσης και την αισθητική βελτίωση του χώρου, όσο και για την ασφάλεια των αθλητών, προπονητών, παραγόντων και θεατών.

Στο νησί μας θα φιλοξενηθούν το προσεχές διάστημα μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, μία ιδιαίτερα σημαντική  διοργάνωση στις Κυκλάδες και μία από τις μεγαλύτερες της χώρας τόσο σε επίπεδο αγωνιστικού ενδιαφέροντος όσο και  σε επίπεδο προσέλευσης αθλητών και θεατών. 

Παράλληλα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων και την Ομάδα Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών από τις Κυκλάδες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμή του Παριανού ήρωα Νικόλα Στέλλα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στη 2η φάση των εργασιών έχει προγραμματιστεί η βελτίωση των εσωτερικών χώρων των  εγκαταστάσεων  καθώς και η τοποθέτηση καθισμάτων.

Ευχαριστούμε τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Γεμελιάρη, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας κ. Άννα Αντωνοπούλου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου κ. Στρατή Χριστόφορο για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν, τους κ. Χρήστο Παντελαίο και Χρήστο Σάμιο για την δωρεάν παραχώρηση υλικών βαφής καθώς και  όλους όσους  συνέβαλαν  στην πραγματοποίηση αυτού του έργου που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά στην κατεύθυνση της περαιτέρω ανάπτυξης του τοπικού μας ποδοσφαίρου.