Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Περιφερειακό πρωτάθλημα τένις

Οι επίλεκτες ρακέτες στη... Σύρο

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Περιφερειακό πρωτάθλημα τένις για παιδιά 10-12-14-16-18 ετών, στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Βικέλας», με τη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Στο τουρνουά αυτό έλαβαν μέρος περίπου 80 παιδιά από τα νησιά Κάλυμνο, Πάρο, Μύκονο και Σύρο, ενώ μεγάλη ήταν και η παρουσία των συγγενών που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται.

Ο πρόεδρος του ομίλου Αναστάσιο Κοκκόρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των παιδιών, ευχαρίστησε το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους γονείς και προπονητές που είναι πάντα κοντά στα παιδιά και στο άθλημα. Επίσης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για την εξαίρετη συνεργασία, τον κ. Καμπάνη από το supermarket του Φοίνικα για την χορηγία νερών και φυσικά τους εκπροσώπους της περιφέρειας, Μπρίγκο Στυλιανό και του Δήμου Γουλιέλμο Πρίντεζη, Φραγκίσκο Βακόνδιο, που βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να παρακολουθήσουν από κοντά στους αγώνες, αλλά να κα δώσουν το "παρών" στις απονομές.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι γονείς, αλλά και τα ίδια τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και ευχήθηκαν στους ανθρώπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου, να επαναλάβουν σύντομα τη διοργάνωση, καθώς όλα όπως είπαν ήταν... τέλεια.

Τέλος από την πλευρά του Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πάρου ο οποίος πήρε μέρος στο τουρνουά εξέδωσε δελτίο τύπου για τους αγώνες, αλλά και τις επιτυχίες των αθλητών του.

Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

"Ό Όμιλος Αντισφαίρισης Πάρου συμμετείχε στο Τουρνουά Αιγαίου που έγινε στη Σύρο το τριήμερο που μας πέρασε, με 11 αθλητές.

Το τουρνουά Αιγαίου είναι μία πρωτοβουλία των ομίλων των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων και διοργανώνετε για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Παριανός όμιλος συμμετείχε σε διάφορες κατηγορίες με πάρα πολύ καλό απολογισμό αποτελεσμάτων, αφού απέσπασε 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα οι αθλήτρια Μπαλίκου Ειρήνη κέρδισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πρώτο της επίσημο τουρνουά με την Κοττίκα Κατερίνα να βρίσκεται στην τρίτη θέση και με χάλκινο μετάλλιο για την κατηγορία κορίτσια ως 10 ετών πορτοκαλί μπάλα. Η Μάλτζη Ηλέκτρα έχασε στον τελικό από την πολύ πιο έμπειρη αθλήτρια και απέσπασε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, για τα αγόρια κορίτσια 10 ετών πράσινη μπάλα. Ο Μπαρμπαρής Στέλιος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη μεγάλη κατηγορία των αγοριών 16 ετών και η Δαφερέρα Σταυρούλα το χάλκινο στα κορίτσια 16 ετών.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές ήταν Παπαϊωάννου Μαρίζα, Λουκή Εύη, Κοττίκα Αθηνά, Πατέλη Ελισάβετ, Χανή Λαμπρινή και Κονταξάκης Σπύρος.

Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου θέλει να ευχαριστήσει πρώτα απ' όλα τους αθλητές που με την παρουσία τους τίμησαν και ανέδειξαν τον όμιλο μας. Τους γονείς που εμπιστεύτηκαν την προσπάθεια μας και όλους όσους βοηθάνε καθημερινά ώστε να συνεχίζουμε να έχουμε επιτυχίες σε συλλογικό αλλά και ατομικό επίπεδο".

Αναλυτικά τα αποτέλεσμα

Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν:

Αγόρια 10 πορτοκαλί μπάλα :

1ος Δημήτρης Κορφιάτης (Σύρος)

2ος Μάνος Κασσιώτης (Σύρος)

3ος Μανούσος Μουστάκας (Σύρος)

3ος Βασίλης Πούλλος (Κάλυμνος)

Κορίτσια 10 πορτοκαλί μπάλα:

1η Ειρήνη Μπαλίκου (Πάρος)

2η Ντερτιλή Χρύσα (Μύκονος)

3η Ιακωβίνα Σκαροπούλου (Μύκονος)

3η Κόττικα Κατερίνα (Πάρος)

Αγόρια – Κορίτσια 10 πράσινη μπάλα

1η ΡΟΥΣΣΟΥ ΦΑΝΗ ( ΣΥΡΟΣ )

2η ΜΑΛΤΖΗ ΗΛΕΚΤΡΑ (ΠΑΡΟΣ)

3ος ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΚΑΛΥΜΝΟΣ)

Αγόρια – Κορίτσια 10-14 πράσινη μπάλα

1η Κατερίνα Μαθιάσου (Σύρος)

2η Ελένη Ρηγούτσου (Σύρος)

3η Ελένη Νίκα (Σύρος)

3η Λυδιάνα Πρίντεζη (Σύρος)

Αγόρια 12

1ος Γιώργος Κοκκόρης (Σύρος)

2ος Σωτήρης Δημητράκης (Σύρος)

3ος Παναγιώτης Καμπάνης (Σύρος)

3ος Σταύρος Μητροπίας (Μύκονος)

Κορίτσια 12

1η Φανή Ρούσσου (Σύρος)

2η Λουκία Μούρτου (Μύκονος)

3η Ελευθερία Δακτυλάκη (Μύκονος)

Αγόρια 14

1ος Αντρέας Κοής (Σύρος)

2ος Αντώνης Χατζησάμαλης (Σύρος)

3ος Αντώνης Ρηγούτσος (Σύρος)

Αγόρια 16

1ος Στέλιος Μπαρμπαρής (Πάρος)

2ος Λούκας Πρίντεζης (Σύρος)

3ος Αντρέας Κοής (Σύρος)

3ος Βασίλης Σαβρακίδης (Σύρος)

Κορίτσια 16

1η Γεωργία Νομικού (Σύρος)

2η Ασπασία Κατσούδα (Μύκονος)

3η Σταυρούλα Δαφερέρα (Πάρος)

Διπλά Αγόρια –Κορίτσια 10-12

1οι Σταύρος Μητροπίας - Γιάννης Σικινιώτης (Μύκονος)

2οι Λυδιάνα Πρίντεζη - Ελένη Ρηγούτσου (Σύρος)

Διπλά Αγόρια-Κορίτσια 14-16

1οι Αντρέας Κοής - Αντώνης Ρηγούτσος (Σύρος)

2οι Γιώργος Κοκκόρης - Λουκάς Πρίντεζης (Σύρος)