Syros city trail... ένας αγώνας μέσα στην πόλη

Μία ακόμη ευκαιρία διαφήμισης για το νησί

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 η ChronoSystems σε συνεργασία με την LifeRacing και την υποστήριξη των Syros Runners και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης διοργανώνουν τον 1ο αγώνα τρεξίματος πόλης με την επωνυμία «Syros City Trail», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί της Σύρου.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, μπορούν να επιλέξουν μια εκ των τριών διαδρομών. 10χλμ για τους έμπειρους αθλητές, 4χλμ για τους νέους και 1χλμ για παιδιά. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πρωτεύουσας του νησιού, Ερμούπολης, μέσα από μια αθλητική και περιπατητική διαδρομή.

Όπως αναφέρετε παραπάνω ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και ήδη οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν ώστε να υπάρχουν καλά αποτελέσματα. Άλλωστε όπως είπαν κατά τη διάρκεια της πρώτη συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναλύθηκε από τον Ρόμπερτ Κάραλη και Σίμο Παπαγεωργίου, ο στόχος των διοργανωτών και όπως ανέφεραν οι δύο κύριοι να γίνει ένας καλός αγώνας να διαφημιστεί η Σύρος και το νησί να δείξει τις σπάνιες ομορφιές του. Επίσης τόνισαν κι αυτό ήταν από τα πιο βασικά σημεία ότι ναι μεν θέλουν την στήριξη του Δήμου και των τοπικών επιχειρηματιών, όμως δεν ζητούν τίποτα παραπάνω απ' αυτό. Τέλος, "παρών" στην παρουσίαση ήταν και ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος κατά το σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι από την πλευρά του ο Δήμος θα στηρίξει σε ότι χρειαστεί την εκδήλωση αυτή. Επίσης "παρών" ήταν και ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης.

ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ

Το συνολικό μήκος της μεγάλης διαδρομής είναι 10χλμ με συνολική υψομετρική τα 320μ και η σύσταση του αποτελείται από 95% πλακόστρωτα σοκάκια και σκάλες, 5% άσφαλτο. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18:00 στη πλατεία του Δημαρχείου.

ΑΓΩΝΑΣ 4 ΧΛΜ

Το συνολικό μήκος της μικρής διαδρομής είναι 4χλμ με συνολική υψομετρική τα 110μ και η σύσταση του αποτελείται από 98% πλακόστρωτα σοκάκια και σκάλες, 2% άσφαλτο. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18:00 στη πλατεία του Δημαρχείου.

ΑΓΩΝΑΣ 1 ΧΛΜ (ΠΑΙΔΙΚΟΣ)

Το συνολικό μήκος της παιδικής διαδρομής είναι 1χλμ με συνολική υψομετρική τα 16μ και η σύσταση του αποτελείται από 98% πλακόστρωτα σοκάκια και σκάλες, 2% άσφαλτο. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18:00 στη πλατεία του Δημαρχείου.