Πρόσκληση στον Ολυμπιονίκη Christian Reitz έκανε η Σύρος

  • Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 24 Αυγ. 2016 - 15:30
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Σύρος ακολούθησε το παράδειγμα των αναπτυγμένων τουριστικά νησιών, όπως είναι η Σαντορίνη και η Νάξος και κάλεσε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τον Ολυμπιονίκη αθλητή από την Γερμανία. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η Σαντορίνη και η Νάξος κάλεσαν επίσημα τον Λευτέρη Πετρούνια να τον φιλοξενήσουν και να του προσφέρουν μερικές ημέρες ξεκούρασης για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου. Η Σύρος ακολούθησε το ίδιο παράδειγμα  καλώντας τον Γερμανό χρυσό Ολυμπιονίκη της σκοποβολής, τον Christian Reitz.

Ο Γερμανός χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Christian Reitz θα φιλοξενηθεί από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης για μια εβδομάδα, στα πλαίσια της προώθησης που γίνεται στην τουριστική Γερμανική αγορά. Για την πρόσκληση που έγινε από πλευράς Δήμου ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης ανέφερε τα εξής: ''O χρυσός Γερμανός Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Christian Reitz, φιλοξενείται για μια εβδομάδα στη Σύρο, στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας μας στη γερμανική αγορά! Τηλεοπτικά δίκτυα και ΜΜΕ της Γερμανίας, θα καλύψουν την παραμονή του και θα φιλοξενήσουν τις εντυπώσεις του από το νησί μας''.

Τέλος, να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως στόχο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης είναι να προσκαλέσει μία ακόμη αθλήτρια από την Ελληνική αποστολή που διακρίθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου.