Ο αγώνας δρόμου στην παραλία σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι μόνο η... αρχή

Ανανέωσαν το... ραντεβού τους

  • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 9 Φεβ. 2017 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο 1ος αγώνας δρόμου Finikas Run 2017 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και επέτρεψαν την συμμετοχή πλέον των 300 αθλητών, μικρών και μεγάλων. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή των μικρών αθλητών.  Η παραλία του Φοίνικα γέμισε με παιδιά και γονείς που δημιούργησαν με την ζωντάνια τους και την χαρούμενη διάθεση τους μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα τα οποία προσφέρθηκαν στον Οίκο Ευγηρίας «Άγιος Ιωάννης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.

Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, μεγάλος νικητής στον αγώνα των 6 χλμ. αναδείχθηκε ο Μπόλιας Αλέξανδρος, αθλητής των  Δρομέων Σύρου με χρόνο 20:54, ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Τερζή Κωνσταντίνα Μαργαρίτα με χρόνο 32:10 . Στα 3χλμ νικητής ήταν ο αθλητής Γιολδάσης Κώστας των Δρομέων Σύρου με χρόνο 11:50 ενώ στις γυναίκες η Μιχαλοπούλου Ελένη αθλήτρια των Δρομέων Σύρου με χρόνο 16:15 .

Η οργανωτική επιτροπή συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την προσπάθεια τους και θα ήθελε να ευχαριστήσει τους  εθελοντές και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρόσφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου, το Λιμενικό Σώμα, η Τροχαία Σύρου, το Chopper Riders Club  Σύρου, o Σύλλογος χρωματοσφαίρισης paintball και οι Ποδηλάτρες. Η λέσχη φωτογραφίας και κινηματογράφου Σύρου κατέγραψε στιγμιότυπα της διοργάνωσης. Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί για την ανιδιοτελή προσφορά της την παιδίατρο κα Χαρά Παπαγεωργίου. 

Η συνεργασία με τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, το Τοπικό Συμβούλιο Φοίνικα, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φοίνικα, τον ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Σύλλογο Κριτών Στίβου Κυκλάδων ήταν υποδειγματική.