Μέτρια εμφάνιση είχε ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου στο Ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην

Κρατά το όριο για το Παγκόσμιο του Λονδίνου

  • Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 26 Μαΐου. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ούτε κλαίει, ούτε γελάει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ για την εμφάνιση του στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην. Με 1 ώρα 23 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα βρέθηκε στην 25η θέση αρκετά μακριά από την καλύτερη φετινή του επίδοση, αλλά επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά το όριο πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Ο βαδιστής του Α.Ο. Μυκόνου το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από μια ίωση και για περισσότερες από δέκα ημέρες, είχε μείνει αρκετά πίσω προπονητικά. Ακολούθησε το γκρουπ των πρωτοπόρων μέχρι το 12ο χιλιόμετρο, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό.

Η σταθεροποίηση του στις υψηλές επιδόσεις αποδεικνύει ότι η απόφαση του να γυμνάζεται από το περασμένο φθινόπωρο μόνος του, χωρίς προπονητή είναι στην σωστή κατεύθυνση.

Επόμενος του αγώνας, πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενδεχομένως κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό.

 

Πρώτος στα Ιωάννινα ο Χρήστος Καλλία

 

 Μια ακόμη πρωτιά για το Χρήστο Καλλία ο οποίος φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη του χρονιά το 2017.

Αυτή τη φορά στο run Greece των Ιωαννίνων, όπου κέρδισε άνετα με 15.27 στα 5.000 μέτρα αφήνοντας τον δεύτερο περίπου ενάμιση λεπτό πίσω.

Σειρά έχει τώρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών, αυτό το Σάββατο στα Μέγαρα όπου ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου θα αγωνιστεί με τον έτερο αθλητή του συλλόγου, τον Δήμο Μαγγίνα.