«Amorgos Trail Challenge»

Μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

  • Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:24
  • /   Eνημέρωση: 7 Σεπ. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο νησί της Αμοργού με την επωνυμία «Amorgos Trail Challenge». Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου της Αμοργού.  Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κυκλάδων «Cyclades Trail Cup» και μετά τη Σύρο τη… σκυτάλη παίρνει η Αμοργός. Τώρα όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση για το «Amorgos Trail Challenge»

«Το διήμερο 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο νησί της Αμοργού, με την επωνυμία «Amorgos Trail Challenge» υπό την αιγίδα και την συνδιοργάνωση του Δήμου Αμοργού.

Πρόκειται για ένα διήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κυκλάδων Cyclades Trail Cup, με σκοπό να αναβαθμιστεί και να προωθηθεί ο εναλλακτικός τουρισμός του νησιού.
Για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων και επειδή οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας , με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Ετικέτες: