Ο Αθλητής του Tae Kwon Do Ερμούπολης Ν. Κοκολαντωνάκης κατέλαβε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος την 5η θέση στο Διεθνές Τουρνουά “8th Hereya Open”

Μία ακόμη αθλητική διάκριση για την Σύρο

  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 20 Δεκ. 2017 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

O αθλητής του Α.Σ. TAE KWON DO Ερμούπολης Σύρου Κοκολαντωνάκης Νικόλαος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης TAE KWON DO Νοτίου Ελλάδος, η οποία έλαβε μέρος στο Διεθνές Τουρνουά 8th HEREYA OPEN, που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο αθλητής του Συλλόγου της Σύρου, αγωνίστηκε στην κατηγορία 2003 (61 κιλά – Μαύρη Ζώνη), στην οποία συμμετείχαν συνολικά 19 αθλητές διαφόρων εθνικοτήτων και κατέλαβε την 5η θέση, με δύο νίκες τις οποίες σημείωσε μάλιστα με μεγάλη διαφορά, αλλά και μία ήττα η οποία ήλθε στις λεπτομέρειες του τελευταίου του αγώνα. Ο Κοκολαντωνάκης με τη συμμετοχή του στο Διεθνές τουρνουά απέκτησε πλούσιες εμπειρίες που σίγουρα θα του φανούν χρήσιμες στη συνέχεια.

Επόμενος αγώνας του αθλητή του Συλλόγου της Σύρου είναι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί από 21 έως 23 Δεκεμβρίου τ.ε. στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 1.400 αθλητών από 180 αθλητικά σωματεία, όπου και θα αγωνιστεί στην κατηγορία 57-61 κιλών, για παιδιά με Μαύρη Ζώνη κι άνω.   

Ο Σύλλογος TAE Kwon Do Σύρου με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Νικόλαο Κοκολαντωνάκη για την προσπάθεια που κατέλαβε στο Διεθνές Τουρνουά και τη θέση που κατέλαβε. Επίσης του εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του.  

Τέλος, ο Σύλλογος της Σύρου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία BLUE STAR FERRIES, η οποία στηρίζει με τις ευγενικές χορηγίες της, μέσω εκπτώσεων, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αθλητών και του προπονητή της.