Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση για το 2018 από τον Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Σύρου

"1st Syros Island Road Trip"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση για το 2018 από τον Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Σύρου η οποία ήταν αφιερωμένη στον Γιάννη Δουράτσο "Περιπτερά".

Στο "1st Syros Island Road Trip", το κυνήγι του χαμένου αναβάτη, που "σύμμαχος" ήταν και ο καλός καιρός συμμετείχαν μοτοσυκλέτες παντός τύπου, με αναβάτες και συνεπιβάτες όλων των ηλικιών. Ολοκλήρωσαν με επιτυχία την μυστική διαδρομή αλλά και τις δοκιμασίες.

Το "παρών" έδωσε και ο σύλλογος των Chopper Riders Club Syros ο οποίος με την παρουσία του έδωσε μία διαφορετική αύρα στην εκδήλωση με τις πρωτότυπες και διαφορετικές μοτοσυκλέτες του. Το παιχνίδι ήταν εμπνευσμένο σαν ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού, ήταν ανοικτό σε όλους και μπορούσε να συμμετέχει όποιος είχε μοτοσυκλέτα, ασφάλεια, κράνος και καλή διάθεση. Η διαδρομή που ακολούθησαν οι μηχανές ήταν η εξής: Ερμούπολη,  Δήλι, Άνω Σύρος, Κίνι, Γαλησσάς, Φοίνικας, Ποσειδωνία / Αγκαθωπές / Κόμητο, Βάρη, Χρούσσα, Παγος, Παρακοπή, Άδειατα, Χρούσσα, Βάρη και Αζόλιμνο.

Σε διάφορα σημεία υπήρχαν τα check points που το ένα σε έστελνε στο επόμενο. Υπήρχαν και μικρές δοκιμασίες: όπως σέλφι σε συγκεκριμένα σημεία, ανάκτηση συγκεκριμένου αντικειμένου, ρίψη με paintball, ξεζαντάρισμα ελαστικού και ερωτήσεις σχετικά με αντικείμενα και αξεσουάρ του "χαμένου αναβάτη".

Στον τερματισμό περίμενε και το αναμνηστικό για όλους τους συμμετέχοντες , ένα μοναδικό μπρελόκ από ξύλο σκαλισμένο με το λογότυπο της εκδήλωσης. Επίσης πολλές όμορες αναμνήσεις από τα πράσινα (αυτόν τον καιρό) τοπία της Σύρου. Ο Μο. Συ. Σύρου έδωσε ραντεβού για του χρόνου, ανανεώνοντας έτσι με νέα διαδρομή και διαφορετικές δοκιμασίες.