Με τρεις αθλητές θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Ανώμαλου δρόμου ο Αίαντας Τήνου

Με τρεις αθλητές θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανώμαλου δρόμου ο Αίαντας Τήνου. Η ομάδα στίβου από την Τήνο τα τελευταία χρόνια κάνει τη δική της προσπάθεια, ώστε να δημιουργήσει ένα σημαντικό κορμό, που θα είναι ικανό να πρωταγωνιστεί τόσο σε τοπικό όσο και Πανελλαδικό επίπεδο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου οι αθλητές του Αίαντα θα προσπαθήσουν να πλασαριστούν σε καλές θέσεις, ώστε να δείξουν την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται.

 

Η ανακοίνωση του Αίαντα Τήνου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο "Σκαμνιές" Πηγής Τρικάλων. Σε αυτό θα λάβουν μέρος η αθλήτρια Γεωργία Αρμακόλλα στα 3000 μέτρα, στην κατηγορία Κορασίδων και οι Αλέσιο Κάτσα, Γιώργος Μαρκουίζος και Γιάννης Κουσουνάδης στα 4000 μέτρα, στην κατηγορία των Παίδων.

Πρώτη φορά ο σύλλογος θα πάρει μέρος σε αυτούς τους αγώνες. Ο προπονητής και τα παιδιά του Γ.Σ. Αίαντα Τήνου που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλία έχουν ως στόχο την ομαδική βαθμολόγηση αλλά και την αποκομιδή εμπειριών, για την δύσκολη αγωνιστική σεζόν που θα ακολουθήσει.