Γεμάτο από αθλητές του Άρη Σύρου ήταν το Σάββατο η Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Έδειξαν το ταλέντο τους στην τελετή λήξης

Η Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, γέμισε από τους μικρούς αθλητές του Άρη Σύρου.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδειξαν το ταλέντο τους, με ασκήσεις επίδειξης αλλά και στο εσωτερικό διπλό, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για την τελετή λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Συριανού Σωματείου.

Οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία της ομάδας τους και ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό τους. Αυτή η εμπιστοσύνη όπως είπαν τους δίνει δύναμη και τους κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που έχουν ξεκινήσει και όλοι μαζί, γονείς, αθλητές, διοίκηση θα φτάσουν τον Άρη στο επίπεδο που τους αρμόζει.

Στην Σαββατιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για 2 αυθεντικές υπογεγραμμένες εμφανίσεις των αθλητών του Γιώργου Πρίντεζη και του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο τυχερός που παίρνει τη φανέλα του παίκτη του Ολυμπιακού είναι ο Νίκος Καρυστινός (ν. 429) και τη φανέλα του Δημήτρη Διαμαντίδη την κέρδισε η Νίκη Κανακάρη (ν. 436).

Η ομάδα του Άρη καλεί όλους τους μικρούς φίλους να διδαχθούν τα μυστικά της πορτοκαλής θεάς και την καλοκαιρινή περίοδο για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Συγκεκριμένα οι προπονήσεις θα γίνονται την Τρίτη 7-8 τζούνιορ (ηλικίας 5-7) υπεύθυνη είναι η Ελπίδα Κανακάρη (6981733844), Τετάρτη 7-8:30 τμήμα μίνι (ηλικίας 8-11) υπεύθυνος Ελευθέριος Λαζαρίνος (6932486010) και Πέμπτη 7-8:30 τμήμα παιδικού (ηλικίας 12-15) υπεύθυνος είναι ο Μιχάλης Μανανάς (6972404800).

 

Ετικέτες: