Ο Α.Ο. Ερμούπολης επικράτησε με 91-54 του ΤΑΚ Περιστιεριώνα

Έδειξε στοιχεία... ομάδας

Ο ΑΟ Ερμούπολης είχε ένα εύκολο πρωινό, αφού επικράτησε εύκολα του Περιστεριώνα με 91-54, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Οι Συριανοί δεν επηρεάστηκαν από τις απουσίες βασικών παικτών καθώς ο Α.Ο. Ερμούπολης έδειξε ότι έχει βάθος και έχει αθλητές που μπορούν να αγωνισθούν ανά πάσα στιγμή και να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Ανδρέα Μαύρου. Από την πλευρά τους οι Τηνιακοί άντεξαν μόνο ένα δεκάλεπτο, όπου στο τέλος αυτού ήταν με μόλις ένα πόντο πίσω. Από εκεί και πέρα οι Συριανοί πάτησαν “γκάζι” και ξέφυγαν στο σκορ.

Ο Ανδρέας Μαύρος δείχνει να έχει δουλέψει αρκετά κάποιους τομείς στην ομάδα του, αφού σε κάθε ματς οι παίκτες του δείχνουν να έχουν σωστές εναλλαγές της μπάλας, έχουν σωστέ επιλογές στην επίθεση, αλλά και παίζουν πιεστική άμυνα.

Τέλος, το ποιο σημαντικό από τη νίκη της Ερμούπολης ήταν ότι οι νεαροί αθλητές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Περιστεριώνα ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η συνολική τους εικόνα ήταν πολύ καλή και άφηνε πολλές υποσχέσεις.

Νίκη για για τον Άρη Σύρου

Η ομάδα της Τήνου για να διευκολυνθεί από την ΕΣΚ Κυκλάδων, όπως δηλαδή γίνεται και με άλλους συλλόγους όταν χρειάζεται να μετακινηθούν περισσότερες από μία φορές σε κάποιο νησί, η Ένωση έχει υιοθετήσει να δίνει δύο αγώνες ώστε να μην χρειαστεί να δαπανήσει ακόμη περισσότερα χρήματα. Έτσι, μία νωρίτερα ο Περιστεριώνας αντιμετώπισε τον Άρη, με την ομάδα της Σύρου να κερδίζει μετά από έναν αρκετά καλό αγώνα με 34-52. Οι Συριανοί ήταν τυπικά γηπεδούχοι, αφού ήταν σαν να αγωνίζονται εκτός έδρας. Όλα αυτά θα τελειώσουν με την έναρξη λειτουργίας του κλειστού της Τήνου, αφού δεν θα χρειάζονται οι ομάδες από το νησί της “Παναγίας” να δίνουν εντός και εκτός έδρας αγώνες στη Σύρο.

Α.Ο. Ερμούπολης – ΤΑΚ Περιστεριώνας 91-54

Δεκάλεπτα: (16-15), (37-25), (67-40), (91-54)

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Ανδρέας): Κρητικός Ι. 10(1), Τσιώλης Δ. 10(2), Λεμπέσης Κ. 5, Τζώρτζης Π, 16(4), Πατάπης Γ. 8, Καραμολέγκος Λ. 13(3), Νασραούι Ε. 3, Αμανατίδης Μ. 3(1), Στέλλας Γ. 9(3), Βλάμης Κ. , Γουτσίκας Π. 1, Γιασαφάκης Α. 13.

Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Σιώτης Παναγιώτης): Δράκος Π. 7(1), Κανακάρης Ν., Ξενόπουλος Α. 11, Στούμπος Δ. 2, Λαγούρος Δ., Βελαλόπουλος Α. 1, Σιώτης Π. 23, Πλυτάς Ν., Ξενόπουλος Ι.5, Παγάνης Ι.2, Αλβέρτης Σ. 1, Καραμπατζάκης Ι.3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός – Γ.Σ. Πανιώνιος 44-52 (κορασίδων)

Γ.Σ. Πανιώνιος – ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια 71-82 (ανδρών)

Πανναξιακός – ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός 65-39 (παίδων)

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Άρης Σύρου 34-52 (ανδρών)

Α.Ο. Ερμούπολης – ΤΑΚ Περιστεριώνας 91-54 (ανδρών)

Πανναξιακός Γ.Σ. Πανιώνιος 55-43 (κορασίδων)

Α.Ο. Πάρου – Πανναξιακός 52-80 (ανδρών)

Ετικέτες: