Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος

Καλάθια ανθρωπιάς παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη

Σε μία γεμάτη από κόσμο Α' κλειστή αίθουσα ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β' τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά του στον Αθλητισμό, στον φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β' κατά τη διάρκεια της έναρξης του φιλικού αγώνα τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά του στον Αθλητισμό και όπως τόνισε στην ομιλία του, “Η Γενιά του κ. Γιαννάκη πρόσφερε πολλά στον αθλητισμό, καθώς έφεραν πολλές και μεγάλες επιτυχίες στη χώρα μας”.

Από την πλευρά του ο πρώην Ομοσπονδιακός Τεχνικός κ. Γιαννάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σύρου για την βράβευση αυτή και τόνισε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την γιορτή που στήθηκε στη Σύρο. Επίσης, επισήμανε πως πρέπει να κατασκευαστούν ειδικοί χώροι ώστε τα νέα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να προπονούνται σε καθημερινή βάση και με αυτό τον τρόπο η χώρας μας θα ζήσει νέες μεγάλες επιτυχίες.

Στη συνέχεια, οι αθλητές της Εθνικής ομάδας πρόσφεραν στον Μητροπολίτη Σύρου μία υπογεγραμμένη φανέλα, από όλους τους παίκτες.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, έγιναν κι άλλες βραβεύσεις, καθώς ο Σύλλογος Παροχής Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου και ο Σύλλογος Εθελοντικής Αιμοδοσίας βράβευσαν τις δύο ομάδες για τη διοργάνωση της Εκδήλωσης. Ακόμη τιμητική πλακέτα δόθηκε στους Γιάννη Ιωαννίδη και Ανδρέα Μαύρο για τη συνεισφορά τους στο παιχνίδι. Επίσης, οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Σύρου βράβευσαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Γιάννη Ιωαννίδη.