Άνετη επικράτηση του Άρη Σύρου επί του Γ.Σ. Μυκόνου

Με διαφορά 25 πόντων επικράτησε η ομάδα του Άρη Σύρου απέναντι στον Γ.Σ. Μυκόνου, σε παιχνίδι του Παιδικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κυκλάδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε χτες.

Η διαφορά στο σκορ επιτεύχθηκε από τους συριανούς νωρίς στον αγώνα, καθώς επέβαλαν τον ρυθμό τους στο γήπεδο από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ενώ την διατήρησαν έως το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τον Άρη Σύρου του Μιχάλη Μανανά νικητή, με τελικό σκορ 52 – 27.

Στο παιχνίδι που παρακολούθησαν περισσότεροι από 40 φίλαθλοι και χαρακτηρίστηκε από άριστη διαιτησία, οι δύο προπονητές κατάφεραν να διαθέσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές τους, βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα για την συνέχεια των ομάδων στο Παιδικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κυκλάδων, αλλά και στα τοπικά.

Το σκορ στη λήξη του κάθε δεκαλέπτου: α) 10-1, β) 23-5, γ) 39-19 και δ) 52-27.

Για τον Άρη Σύρου τους περισσότερους πόντους σκοράρισαν οι Φωστέρης Δ. και Ξένος Οδ. (αρχηγός) με 12 πόντους ο καθένας, ενώ ξεχώρισε και ο Ξαγοράρης Ιωσήφ με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τον Γ.Σ. Μυκόνου, ο Βουτσίνος Θ. Σημείωσε 10 πόντους, ο αρχηγός, Σφυρής 6, ο Βιδι 4, Σκουλαξίνης και Τσιλής από 3 πόντους και ο Δαχτυλίδης 1.

Ετικέτες: