Δεν έχουν κλείσει οι μεταγραφές για τον μπασκετικό Πανναξιακό

Πήρε Δαχερτζή και κοιτάει για... ψηλό

  • Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 29 Σεπ. 2016 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Παίκτης του Πανναξιακού είναι και επίσημα ο Αντώνης Δαχερτζής, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Νάξο.

Τον 29χρονο αθλητή τον υποδέχθηκαν οι νέοι του συμπαίκτες και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο ΔΑΚ, υπό τις οδηγίες του Τάσου Βάβουλα.

Ο παίκτης είναι εξοικειωμένος με τη Νάξο και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αφού κάθε χρόνο πραγματοποιούσε τις διακοπές του στο νησί της... Αριάδνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στη Νάξο φέτος με πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους. Θα είμαι σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω χρόνια κι ελπίζω μετά από πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανναξιακού ο Αντώνης Δαχερτζής.

Από εκεί και πέρα όπως φαίνεται οι μεταγραφές δεν έχουν κλείσει καθώς οι διοικούντες και ο προπονητής θέλουν να αποκτήσουν ακόμη έναν παίκτης ο οποίος θα παίζει κάτω από την ρακέτα. Η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστόδουλου στον Πειραϊκό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του 42χρονου τεχνικού του Πανναξιακού να τον κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο στο νησί και η αρνητική απάντηση του Αλβανού διεθνή σέντερ Ντένις Ντέντα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης (σ.σ. αντίπαλος του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου) δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ το έργο των ανθρώπων της Νάξου, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο κ. Βάβουλας και οι συνεργάτες του, ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και θα περιμένουν μέχρι την ύστατη στιγμή μήπως βρεθεί κάποιος παίκτης που μπορεί να καλύψει την θέση κάτω από το καλάθι. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιο καθαρόαιμο πεντάρι οι Ναξιώτες θα κινηθούν για κάποιο τεσσάρι με αθλητικά προσόντα που μπορεί να καλύψει επάξια τη θέση «5»