Εύκολα οι παίδες του Πανναξιακού

  • Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 26 Οκτ. 2016 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα εύκολο απόγευμα είχαν οι παίδες της ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού που επικράτησαν με 83-28 του νεοφώτιστου Πλοηγού Αντιπάρου.

 

Η διαφορά δυναμικότητας και ηλικίας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής, πράγμα που αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ.

Στα αγωνιστικά, η πίεση που άσκησε η ομάδα του Πανναξιακού σε όλο το γήπεδο καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έφεραν αυτή τη διαφορά, αφού οι άπειροι παίκτες του Πλοηγού δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν η μεγάλη ευστοχία των αθλητών του Πανναξιακού έξω από την γραμμή των 7,25, καθώς σημείωσαν συνολικά 9 τρίποντα.
Το θετικό για τα παιδιά της Αντιπάρου, είναι ότι δεν πτοήθηκαν από την μεγάλη σε έκταση ήττα και έφυγαν με χαμόγελα από το γήπεδο, δείχνοντας ότι απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στο παιχνίδι, αφού πρωταρχικός στόχος είναι η συγκομιδή εμπειριών.

Πανναξιακός: Αδριέλος Σ. 3, Λιανόπουλος Ε., Αρτσάνος Ν. 38 (5), Μαυρομμάτης Α.4, Απειρανθίτης Χ. 7(1), Γρυλλάκης Ν. 4, Χαρίτος Κ. 4, Σαράντος Δ.5 (1), Μαρούλης Ε.7 (1), Κρητικός Μ. 11 (1)

Πλοηγός Αντιπάρου: Μαρινάτος Δ., Φαρούπος Α., Πατέλης Δ., Παλαιολόγος Θ., Φαρούπος Χ. 3, Αθανασίου Χ., Τριαντάφυλλος Η. 5, Καλάργυρος Μ. 8, Σκιαδάς Χ. 3, Παλαιολόγος Α. 6, Κοκάι Α. 3, Καστανιάς Α.