Με το όνομα του… Αντετοκούνμπο

Ένας ολόκληρος πίνακας σε Λύκειο της Σύρου
  • Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 11 Ιαν. 2017 - 7:22
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, αφού έχει βάλει πλώρη για την γιορτή του NBA. Ο Αστέρας των Μπακς ετοιμάζεται για το πρώτου All Star Game και ταυτόχρονα θα γίνει ο πρώτο Έλληνας που καταφέρνει να αγωνισθεί σ’ αυτήν την πολύ σπουδαία εκδήλωση του NBA.

Τα παιδιά της τάξεως του Γενικού Λυκείου Σύρου έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη τους αγάπη στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, γεμίζοντας έναν ολόκληρο πίνακα με τον όνομά του, αλλά και υπενθύμισε σε όλους την υποχρέωση που έχουν – έχουμε να στείλουν με την ψήφο τους στο ALL STA GAME. Ο νεαρός Έλληνας αθλητής για να φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο δούλεψε σκληρά – τόσο που όλοι οι προπονητές του μιλούν με τα καλύτερα λόγια, αφού από τα φανάρια της Αθήνας έχει καταφέρει να μιλά όλος ο κόσμος για τον ίδιο. Τα επιτεύγματά του αν και ακόμη βρίσκεται στην αρχή μια μεγάλης καριέρας είναι πολλά. Οι Μπακς έχουν ήδη χρήσει τον Έλληνα αθλητή ως τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει μετά από χρόνια στα play off και την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Σύρου εκτιμούν όλα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Αντετοκούνμπο και στηρίζουν τον Έλληνα αθλητή.