Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Άρη Σύρου

"Κάθε χρόνο κι ένα βήμα... μπροστά"

  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 25 Ιαν. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε μία λιτή εκδήλωση και μέσα σε οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Άρη Σύρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξης Αθανασίου και κα. Θωμαή Μενδρινού, ενώ την ΕΣΚ Κυκλάδων και το σωματείο του ΑΟ Ερμούπολης εκπροσώπησε ο κ. Πέτρος Δεναξάς, ο οποίος ανέγνωσε τον χαιρετισμό του προέδρου της ΕΣΚΚ κ. Λώρη Σαλάχα.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Άρη Σύρου κ. Αντώνης Βαρθαλίτης δεν θέλησε να σταθεί στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά επικεντρώθηκε στα θετικά της χρονιάς που πέρασε και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για τη χρονιά που ξεκίνησε.

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προμήθεια υλικού και εξοπλισμού.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των φορμών που προμηθεύτηκαν φέτος οι αθλητές όλων των τμημάτων.

Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, όπου οι τυχεροί αριθμοί που κέρδισαν πλούσια δώρα.
Μάλιστα η κλήρωση για το 4ο δώρο πραγματοποιήθηκε τρεις φορές, καθώς την πρώτη έπεσε στον πρόεδρο Αντώνη Βαρθαλίτη και την δεύτερη στον έφορο των κορασίδων Γιάννη Σιγάλα, οι οποίοι ζήτησαν να επαναληφθεί η κλήρωση.