Ο Πρίντεζης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ξεκίνησε το μαγικό πενθήμερο

  • Τετάρτη, 28 Ιουνίου, 2017 - 21:43
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουν. 2017 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με την συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο Θέατρο «Απόλλων» άνοιξε και επίσημα η αυλαία του δεύτερου LG Aegean Ball Festival. Στη Σύρο θα βρεθούν μεγάλη άσσοι τόσο του εγχώριου όσου και του παγκόσμιου μπάσκετ. Βέβαια την παράσταση στην συνέντευξη Τύπου έκλεψε η τελευταία ατάκα του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος είπε ότι «μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο». Και οι δύο όπως είπε ο Διεθνής Καλαθοσφαιριστής έχουν αναλυμένες υποχρεώσεις ιδιαίτερα ο άσος του NBA, όμως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και να αγωνισθούν μπροστά στο επιβλητικό Δημαρχιακό μέγαρο του νησιού. Από την άλλη ο Διαμαντίδης ο οποίος θα βρίσκεται τις μέρες αυτές στην γειτονική Πάρο είναι πιο πιθανό να βρεθεί στη Σύρο, όμως και οι δύο έχουν τονίσει πως θα προσπαθήσουν να βρεθούν στο νησί.

 

Δημοσιεύτηκε από Κοινή Γνώμη στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Οι αγώνες μπάσκετ να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ξεκίνησαν και ήδη η πλατεία Μιαούλη γέμισε παιδικές φωνές.

Από εκεί και πέρα ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός άνοιξε τις ομιλίες στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την εκδήλωση. «Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως αυτή η εκδήλωση θα είναι η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας για το καλοκαίρι του 2017. Ήδη  οι εγγραφές  έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού μικροί και μεγάλοι έχουν δηλώσει και θα πάρουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή. Βέβαια όπως είναι αναμενόμενο οι αθλητές που θα κλέψουν την παράσταση είναι οι μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Ήδη τα ονόματά του προκαλούν δέος, αφού αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και  είναι αγαπητοί στον κόσμο».

Ο Συριανός αθλητής του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τόσο το δήμο και τους χορηγούς για την στήριξή του ευχήθηκε ο κόσμος να απολαύσει το θέαμα, αφού όπως τόνισε οι παίκτες θα έρθουν στη Σύρο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. «Είναι μία σημαντική εκδήλωση για εμάς τους αθλητές, αφού στόχος μας είναι να δώσουμε στο ν κόσμο ωραίες εικόνες, αλλά και να περάσουμε ένα μήνυμα πως όλοι μας εκτός γηπέδου είμαστε φίλοι. Επίσης η εκδήλωση αυτή εκτός από το αγωνιστικό μέρος έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η φετινή διοργάνωση πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη, αφού είχαμε την ευκαιρία όλο τον χρόνο να δούμε τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι του 2016. Είμαστε εδώ και θέλουμε κάθε χρόνο αυτή η διοργάνωση να μεγαλώνει και να δίνει στον κόσμο ωραίες εικόνες, γιατί τόσο η Σύρος όσο και οι Κυκλάδες το αξίζουν. Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οποίοι μου έχουν υποσχεθεί πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να έρθουν. Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω ότι θα βρουν τον τρόπο και το Σαββατοκύριακο θα είναι στη Σύρο».

Τέλος, τον λόγο πήρε η Corporate & BU Marketing Manager της LG Hellas, Tζώρτζια Σταυροπούλου, η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.