Περισσότεροι από 2000 φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο βρέθηκαν στην πλατεία Μιαούλη για να δουν και να θαυμάσουν τους αστέρες του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ

«Μαγικές» στιγμές

Η Πλατεία Μιαούλη για ακόμη μία χρονιά έζησε μεγάλες μπασκετικές στιγμές. Περισσότεροι από 2000 φίλοι του αθλήματος βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του νησιού και απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα που τους πρόσφεραν οι μεγάλοι αστέρες του αθλήματος. Ο Συριανός καλαθοσφαιριστής Γιώργος Πρίντεζης έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την καλή   του φιλοξενία και μάλιστα και πριν ξεκινήσουν οι αγώνες βράβευσε την αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γυναικών Εβίνα Μάλτση. Την παράσταση έκλεψαν, οι Πρωταθλητές Ευρώπης Bogdan Bogdanovic και Κώστας Σλούκας, ο Αμερικανός, Kyle Hines, ενώ πολύ δυνατό χειροκρότημα απέσπασαν και οι Γιάννης ΜπουρούσηςΒαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης ΠαπαπέτρουΠαναγιώτης ΒασιλόπουλοςΑπόλλων Τσόχλας, Ίαν Βουγιούκας, Γιαννούλης ΛαρεντζάκηςΔημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς και Βαγγέλης Σακελαρίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρωτοπόροι του Α’ Ομίλου είναι οι ΟΠΑΠ Syros Crocodile. Δεύτεροι οι LG Syros Warriors και τρίτοι οι COSMOTE PapBrothers.

Στον Β’ Όμιλο, πρωτοπόροι είναι οι adidas Maniacs, δεύτερη η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος και τρίτοι Blue Star Dolphins. Αύριο θα πραγματοποιηθούν τα Knock Out παιχνίδια.

Τα ζευγάρια έχουν ως εξής: ΟΠΑΠ Syros Crocodiles – Blue Star DolphinsLG Syros Warriors – Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος και COSMOTE PapBrothers – adidas Maniacs. Στα Ημιτελικά θα προκριθούν οι τρεις νικητές, καθώς και ο ηττημένος με την καλύτερη επίθεση.

Α’ Όμιλος

LG Syros Warriors 9 – 18 ΟΠΑΠ Syros Crocodiles
ΟΠΑΠ Syros Crocodiles 14 – 13 COSMOTE PapBrothers
LG Syros Warriors 9 – 5 COSMOTE PapBrothers

Β’ Όμιλος

adidas Maniacs 15 – 8 Blue Star Dolphins
Blue Star Dolphins 11 – 9 ΑΕΠΕ
adidas Maniacs 9 – 13 ΑΕΠΕ