Παίδες και κορασίδες συνεχίζουν στην κορυφή

  • Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 7 Φεβ. 2018 - 7:26

Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες τα τμήματα των  παίδων και των κορασίδων του Α.Ο. Ερμούπολης , δηλώνοντας πανέτοιμα για τα final four!

Οι παίδες του Ανδρέα Μαύρου αντιμετώπισαν  εκτός έδρας την σκληροτράχηλη ομάδα του Γ.Σ. Μυκόνου και την κέρδισαν με σκορ 62-82 παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό μπάσκετ. Οι νεαροί αθλητές μπήκαν πολύ συγκεντρωμένοι και έδειξαν ότι θα είναι τα αφεντικά του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό. Η επιθετική συγκομιδή τους ήταν πολύ μεγάλη αν αναλογιστούμε την κατηγορία τους και τον αντίπαλο τους.   

Οι κορασίδες του Α.Ο. Ερμούπολης την επόμενη μέρα αντιμετώπισαν στο τοπικό ντέρμπι την ομάδα του ΑΡΗ Σύρου. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τον εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή και πήραν μεγάλη διαφορά από σχετικά νωρίς. Ο προπονητής τους μπόρεσε και δοκίμασε πολλά σχήματα και πρόσωπα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του final four. Οι νεαρές αθλήτριες αποζημίωσαν τους πολλούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο ΑΚΔΕ παίζοντας όμορφο και ουσιαστικό μπάσκετ.

Με αυτό τον τρόπο πήραν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος με τελικό σκορ 75-24. 

Ετικέτες: