Νίκη του Γ.Σ. Μυκόνου επί του Άρη Σύρου

Σε παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων που διεξήχθη στο κλειστό της Σύρου, ο Άρης Σύρου γνώρισε την ήττα 69-55 από τον τυπικά γηπεδούχο ΓΣ Μυκόνου.

Οι παίδες της Συριανής ομάδας δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πάλι απέναντι σε ομάδα από το νησί των… ανέμων, καθώς είχε την προηγούμενη αγωνιστική είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου.  Οι Συριανοί αν και προσπάθησαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ήταν κοντά στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια των τριών δεκαλέπτων, ενώ στο τέταρτο στο οποίο προσπάθησε να αντεπιτεθεί οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν τις λύσεις και κράτησαν την υπέρ τους διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και στα δύο δεκάλεπτα με τον Γ.Σ. Μυκόνου να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους με το +9. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των Συριανών και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στο +15. Στο τέταρτο δεκάλεπτο , με τον ΓΣ Μυκόνου να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Συριανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, να μειώσουν αρχικά και να μπουν και πάλι στο ματς, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι κράτησαν την υπέρ τους διαφορά χάρη στην ευστοχία τους. Οι Συριανοί μπορεί να επικράτησαν στην τέταρτη περίοδο, μιας και το επιμέρους σκορ ήταν 20-21, όμως η διαφορά που είχε πάρει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο Γ.Σ. Μυκόνου ήταν ικανή για να του δώσει τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.

 

Γ.Σ. Μυκόνου – Άρης Σύρου 69-55

Δεκάλεπτα: 15-10, 15-11, 19-13, 20-21

ΓΣ Μυκόνου: Γκιόκα 19, Καβαθάς, Στύλλα 8, Ζίντρο, Δαλέζιος, Μαραγκός 10, Παττίλης 1, Αναστασίνης 4, Κώτσης 27, Λαμπρόπουλος, Σφυρής.

Άρης Σύρου: Κοπανιτσάνος 3, Παλαιολόγος, Τρούλλος, Τομαής, Κολσούζογλου 15, Μόρκος 10, Βαμβακούσης Κ. 6, Καρυστινός, Βαμβακούσης Α. 14, Λαζαρίνος 7, Χατζηγεωργίου.