Τα τμήματα μίνι των ακαδημιών του Άρη Σύρου έπαιξαν με τον Α.Ο. Άνδρου

Ευκαιρία για… δοκιμές

Τα μικρά του Άρη Σύρου είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με συνομήλικούς τους από την Άνδρο. Το τμήμα μίνι των ακαδημιών του Άρη Σύρου, έπαιξε με το αντίστοιχο τμήμα των ακαδημιών του ΑΟ Άνδρου, στο κλειστό του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Όπως επίσης κάποια παιχνίδια δόθηκαν και στο εξωτερικό γήπεδο, με την εξέδρα να είναι κατάμεστη από γονείς, συναθλητές και φίλους των παιδιών!

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν... ισόπαλες, καθώς στους τέσσερις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, Άρης Σύρου και ΑΟ Άνδρου μοιράστηκαν τις νίκες (από δύο η κάθε ομάδα). Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και όσα έχουν διδαχθεί από τους προπονητές τους, αγωνίστηκαν με πάθος και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας!

Ο Άρης Σύρου και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών ευχαριστούν θερμά την ακαδημία του ΑΟ Άνδρου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, αλλά και όλους τους γονείς και φίλους των αθλητών που γέμισαν τόσο το κλειστό, όσο και το ανοικτό γήπεδο, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν όλα τα παιδιά.