Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το final four των Παμπαίδων στην Πάρο

Την 2η θέση κατέλαβαν οι παμπαίδες της Ερμούπολης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο final 4 Παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων στο οποίο πήρε μέρος και ο Α.Ο. Ερμούπολης Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων Αρχιλόχου-Μάρπησσας στην Πάρο και συναντήθηκαν οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις του κάθε ομίλου για να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Ο Α.Ο. Ερμούπολης, ο Α.Ο. Πάρου, ο ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια και ο Α.Ο. Άνδρου, με τα μικρά τους αστέρια στο παρκέ, έδειξαν πως το μέλλον στο μπάσκετ ανήκει στους μικρούς , οι οποίοι σύντομα θα πρωταγωνιστούν στις αγωνιστικές κατηγορίες. Η Συριανή ομάδα έδωσε τρία παιχνίδια και κατάφερε να κερδίσει τα δύο και να καταταγεί τελικά δεύτερη! Σε όλα τα παιχνίδια οι μικροί της αθλητές ήταν σοβαροί, ανταγωνιστικοί και  θεαματικοί! Πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή η άψογη διοργάνωση δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την προσφορά και τον εθελοντισμό των ατόμων που ασχολήθηκαν. Ευελπιστούμε αυτή η γιορτή να ήταν η αφετηρία και να καθιερωθεί ώστε να βλέπουμε πιο συχνά αυτά τα πανέμορφα παιδικά χαμόγελα.

Από την πλευρά της η ομάδα της Ερμούπολης με ανακοίνωσή της θέλει να ευχαριστήσει της ΕΣΚ Κυκλάδων, τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, και τον Έπαρχο Πάρου Κώστα Μπίζα. Επίσης ευχαριστούν τον Αντιδήμαρχο Πάρου Εμμανουήλ Μαλαματένιο, την Αθλητική επιτροπή Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Χαράλαμπο Μαλινδρέτο, τον διαιτητή Παναγιώτη Ισιγώνη, τους κριτές των αγώνων Καπούτσου Παρασκευή, Φραντζή Ηλέκτρα, Λάμπρου Ευαγγελία, Ξεναρίου Κωνσταντίνα.

Τις  τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρθηκαν, την κα Περαντινού Μαρία , τον κ Αλιπράντη Άκη και τον κ Λάμπρου Άντώνη για την συνεχή και ανεξάντλητη προσφορά τους!

 

1ος αγώνας

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ : 37 - 35 

2ος αγώνας

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ- Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ: 34-30 

3ος αγώνας

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ : 41 – 44

 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ F4 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ :

1 Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

2. Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

3. ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

4. Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ