Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο πρ. της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Πρίντεζης επισκέφθηκαν το κολυμβητήριο

Σε πλήρη λειτουργία η Τηλεθέρμανση

Επίσκεψη στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης, ώστε να πάρουν μία πρώτη γεύση από την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης. Με την έναρξη της λειτουργίας το κολυμβητήριο εκτός από την τεράστια εξοικονόμηση πετρελαίου που θα έχει, η πισίνα θα παραμένει πλέον τους περισσότερους μήνες του χρόνου ανοικτή. Οι αθλητές, αλλά και όσοι από το κοινό θέλουν να κολυμπούν θα έχουν μία συνέχεια, αφού δεν θα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που η πισίνα θα παραμένει κλειστή.

Η Τηλεθέρμανση εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα είναι σε πλήρη λειτουργία και ο κ. Μαραγκός με τον κ. Πρίντεζη στη αυτοψία που πραγματοποίησαν είδαν το θερμόμετρο να φτάνει κοντά στους 28 Βαθμούς.

Το νερό ήταν αρκετά ζεστό και οι αθλητές μπορούν χωρίς καμιά δυσκολία να πραγματοποιούν την καθημερινή τους προπόνηση.

Ένα έργο που καθυστέρησε αρκετά, όμως είναι ένα έργο που θα δώσει... ζωή το χειμώνα στο κολυμβητήριο, αφού δεν θα είναι δυσβάσταχτα τα έξοδα θέρμανσης της πισίνας.