1ος διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας σκαφών τύπου Optimist

  • Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 7 Οκτ. 2016 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας σκαφών τύπου OPTIMIST, που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου στο στενό Πάρου – Αντιπάρου. Στους αγώνες συμμετείχαν 38 αθλητές από τους Ναυτικούς Ομίλους της Σύρου, της Πάρου και της Αντιπάρου. Οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν και τις 2 μέρες των αγώνων να πραγματοποιηθούν όλες οι προγραμματισμένες ιστιοδρομίες και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και οι μικροί ηλικιακά αθλητές των ομίλων, οι οποίοι κατάφεραν να τερματίσουν σε όλες σχεδόν τις κούρσες.

Η διαμονή και διατροφή των αθλητών, συνοδών και προπονητών ήταν ευγενή προσφορά χορηγών και φίλων του Ν.Ο. Αντιπάρου και ομολογουμένως, εκτός από τους αγώνες, στους οποίους οι αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με άλλα παιδιά από τα γειτονικά νησιά και να αποκτήσουν αθλητικές εμπειρίες, οι γονείς και συνοδοί γνώρισαν από κοντά με τον καλύτερο τρόπο  την φιλοξενία των Αντιπαριωτών.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αντιπάρου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους, όσους βοήθησαν ηθικά και υλικά για την οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, την επιτροπή διεξαγωγής και ενστάσεων των ιστιοδρομιών  και  τους μικρούς αθλητές, προπονητές και συνοδούς των ομίλων για την συμμετοχή τους και εύχεται του χρόνου να είναι πολλαπλάσιες οι συμμετοχές.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες , κύπελλα και έπαθλα  στους 3 πρώτους των κατηγοριών .Τα κύπελλα των μικρότερων ηλικιακά συμμετοχών απονεμήθηκαν στους :

 

 

1ος  ΚΥΠΡΑΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ν.Ο. Πάρου

2ος  ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ν.Ο.Σύρου

3ος ΜΑΝΩΛΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ν.Ο.Αντιπάρου

 

 

  Τα αποτελέσματα των αγώνων ανά κατηγορίες είναι :

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1ος Μπρούσης Βίκτωρ Ν.Ο.ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

2η Σακελλαριού Δήμητρα Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

3η Δαφερέρα Θεωδώρα Ν.Ο.ΠΑΡΟΥ

 

15 ΧΡΟΝΑ ΑΓΟΡΙΑ

 

 

1ος Μπρούσης Βίκτωρ Ν.Ο.ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

2ος Παλαιολόγος Θοδωρής Ν.Ο.ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

3ος Σπανόπουλος Γίωργος Ν.Ο.ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

15 ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η Σακελλαρίου Δήμητρα  Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

2η Αδρεαδάκη Ειρηλένα Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

3η Φαρούπου Μαρία  Ν.Ο.ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

11 ΧΡΟΝΑ ΑΓΟΡΙΑ

1ος Ρούσσος Γιώργος Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

2ος Γρυπάρης Σταμάτης .Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

3ος Σιδέρης Χαράλαμπος Ν.Ο.ΠΑΡΟΥ

11 ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η Δαφερέρα Θεωδωρα Ν.Ο.ΠΑΡΟΥ

2η Καλακώνα Μαρια-Ελένη Ν.Ο.ΠΑΡΟΥ

3η Μαρινάτου Αθηνά Ν.Ο.ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ