Διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας τριγώνου

“Ποσειδώνια 2016”

  • Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 26 Οκτ. 2016 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου με την επωνυμία “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016”, με τους αγώνες να διεξάγονται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων από τις 28 έως και τις 30 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας αυτός, που θα πραγματοποιηθεί θα είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και θα διεξαχθεί στον Όρμο του Φοίνικα.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου αναμένονται οι Αφίξεις των αποστολών και θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής. Τις επόμενες μέρες, οι ιστιοδρομίες θα ξεκινήσουν: το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 12:30 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 10:00.

Οι όμιλοι που θα λάβουν μέρος είναι: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη, Ναυτικός Όμιλος Κω, Ναυτικός Όμιλος Μήλου, Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου και Ναυτικός Όμιλος Πάρου.

Κύριος στόχος του αγώνα είναι η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού με ιδιαίτερο προσανατολισμό στη νεολαία του νησιού.

Οι υπεύθυνοι του Ομίλου έχουν ως στόχο την μετάδοση της αγάπη τους για την Ιστιοπλοΐα στη νεολαία του νησιού, αφού μην ξεχνάμε πως ο υγρός στίβος έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές στην Σύρο, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Το Δ.Σ. του Ομίλου και οι προπονητές σε καθημερινή βάση δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε οι μικροί αθλητές να μάθουν και να “μεγαλώσουν” αθλητικά ώστε να φέρουν επιτυχίες στο νησί και τη χώρα μας.