"Ποσειδώνια 2016"

Επιτυχημένη μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση

'Έκλεισε η αυλαία ενός ακόμη αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, για σκάφη κατηγορίας  Optimist , Laser 4.7 & Laser Radial, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, στον Κόλπο του Φοίνικα. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε και τυπικά με την τελετή απονομή των επάθλων στους μικρούς καπεταναίους, στον  Νεώσοικο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Ο αναπάντεχα καλός καιρός σιγοντάρισε την επιθυμία και την προσπάθεια των φίλων του αθλήματος  που κατέφτασαν στη Σύρο από όλο το Αιγαίο και την Αττική, για να πάρουν μέρος -πολλοί για πρώτη φορά- στους αγώνες αυτούς.

Αθλητές, προπονητές και συνοδοί τους, έφθασαν στο νησί, ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά, αρκετές δυσκολίες στην μετακίνησή τους.

Τελικά στους αγώνες συμμετείχαν :

Από το Ναυτικό όμιλο Σύρου, 28 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Γρυπάρη Ιωάννη. Από το Ναυτικό Όμιλο Κω, 12 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Φλώρο Μιχάλη. Από το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου, 11 Αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους κ.κ. Χριστοδούλου Γεώργιο και  Κουτσελίνη Γιάννη και τον πρόεδρο ΔΣ ΝΟΡ κ. Χριστοδούλου Δημήτριο – Β΄ έφορο νήσων της Ε.Ι.Ο.

Από το Ναυτικό Όμιλο Μήλου,10 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Καβαλλιέρο Ιάκωβο. Από το Ναυτικό Όμιλο Πόρτο Ράφτη 9 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Χατζηγρηγορίου Κοσμά, τον πρόεδρο ΔΣ ΙΟΠΟΡ κ. Μπέη Ιωάννη – ταμία της Ε.Ι.Ο. και την έφορο ιστιοπλοΪας κα Γκλιάτη. Από το Ναυτικό Όμιλο Τήνου  1 Αθλητής.  Ακόμη δεν δεν προσήλθαν οι Ναυτικοί Όμιλοι Πάρου και Αντιπάρου λόγω έλλειψης ακτοπλοϊκών δρομολογίων.   

Με την ολοκλήρωση του αγώνα η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στους αγώνες. Ακόμη ευχαριστεί κι όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια του ομίλου με την εθελοντική τους εργασία, ώστε για ακόμη μια φορά, εκδήλωση του Ν. Ο. Σύρου να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως με πρωτοβουλία του Ομίλου της Σύρου, πριν οι αποστολές αποχωρήσουν από το νησί, ξεναγήθηκαν και περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα της Ερμούπολης, της Ποσειδωνίας και  σε διάφορες ακόμη περιοχές του νησιού.