Στο «Κύπελλο Σαλαμινομάχων 2016» πήρε μέρος ο Ν.Ο. Πάρου

Σε ανοδική πορεία οι αθλητές

  • Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 17 Νοε. 2016 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα «Κύπελλο Σαλαμινομάχων 2016» που διοργανώθηκε για σκάφη κατηγορίας optimist.

Συμμετείχαν 79 σκάφη από  18 ομίλους της Αθήνας και της περιφέρειας. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό αφού στο «Κύπελλο Σαλαμινομάχων 2016» πήραν μέρος αθλητές που έχουν διακριθεί σε διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες.

Ο ΝΟΠ συμμετείχε με 11 αθλητές και οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία. Οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν ώστε να πραγματοποιηθούν αρκετές ιστιοδρομίες και τις δύο μέρες των αγώνων.

Η αθλήτρια του ΝΟΠ Δαφερέρα Θεοδώρα κατέκτησε την 1η θέση στα optimist 11χρονα κορίτσια και την 9η θέση στην γενική κατάταξη. 

Αξίζει να σημειωθεί  ότι o αγώνας αυτός είναι ο 3ος κατά σειρά διασυλλογικός αγώνας στον οποίο συμμετέχουν οι αθλητές του ομίλου της Πάρου, σύμφωνα με το πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους γονείς των αθλητών καθώς στηρίζουν το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητών ώστε να αποκτήσουν οι αθλητές περισσότερες εμπειρίες και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Ο Όμιλος της Πάρου μέσα από ανακοίνωση ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών για τη μεγάλη τους στήριξη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ακόμη ευχαρίστησε το  Ν.Ο. Βουρκαρίου Σαλαμίνας για την άρτια διοργάνωση και  την άψογη φιλοξενία καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων.

 

Τελικά αποτελέσματα:

Optimist 11χρ κορίτσια:

Δαφερέρα Θεοδώρα: 1η θέση

Καλακωνα Μαριαλενα: 8η θέση

            

Optimist 11χρ αγόρια:

Πούλιος Αντώνης: 4η θέση

Ραγκουσης Στεφανος: 7η θέση

Σπανος Μανος: 9η θέση

Σιδερης Χάρης: 13η θέση

Ραγκουσης Σωτηρης: 17η θέση

Κυπραιος Γιωργος: 18η θέση

Νικας Θοδωρης: 25η θέση

Optimist 15χρ αγόρια:

Παναγιωτιδης Κων/Νος: 4η θέση

Καρασαντες Κωνσταντινος: 12η θέση