Οι παίδες του Ν.Ο. Σύρου κατάφεραν να πάρουν την Πρόκριση στην Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Αποκτήθηκαν εμπειρίες

  • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 2017 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 20 Ιαν. 2017 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η ομάδα παίδων του water polo του Ναυτικού Ομίλου Σύρου συμμετείχε στην Α΄ προκριματική φάση των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης.  Οι αθλητές του Συριανού ομίλου παρά την ελλιπής προετοιμασία αφού και πάλι το κολυμβητήριο της Ερμούπολης αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα παρά και την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, τα πήγαν πάρα πολύ καλά και παρουσίασαν ένα αξιόλογο κι ανταγωνιστικό σύνολο. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως παρά τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης η πισίνα παραμένει... παγωμένη, αφού η "νέα" αυτή λειτουργία δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Αυτό έφερε τα παιδιά εκτός νερού και να πάρουν μέρος στους αγώνες χωρίς τον απαραίτητο αριθμό προπονήσεων. Από εκεί και πέρα οι μικροί αθλητές του Ομίλου από τη συμμετοχή τους στην Α' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αποκόμισαν αρκετές εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.  Εκτός από τις εμπειρίες ο Ν.Ο. Σύρου εξασφάλισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και αν όλα πάνε καλά και το επιτρέψει και η θέρμανση της πισίνας οι αθλητές θα εμφανιστούν πιο έτοιμοι ώστε να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερη εικόνα.

Οι 29 που πέρασαν ήδη στη Β’ φάση είναι οι: Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Χαλανδρίου, Νηρέας Γέρακα, Άλμα Κλαμπ, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΕ Χαϊδαρίου, Μίλων, Τρίτων Αμαρουσίου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Ιωνικός, Άρης Νίκαιας, Ολυμπιακός, ΝΟ Χίου, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΕ Κερατσινίου, Ν.Ο. Σύρου, Εθνικός Πειραιά, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου, Ηλυσιακός, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, Πλιτς Πλατς, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, Νηρέας Λαμίας, ΝΟ Καλαμακίου.

 

Αναλυτικά  η τελική βαθμολογία της συμμετοχής του ομίλου μας:

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ηλιούπολης):

ΑΕ Κερατσινίου – ΝΟ Σύρου 13-5, ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Χίου 4-8, Ολυμπιακός – ΝΟ Χαλκίδας 36-0, ΝΟ Σύρου – ΓΣ Ηλιούπολης 3-16, ΝΟ Χίου – Ολυμπιακός 10-17, ΝΟ Χαλκίδας – ΑΕ Κερατσινίου 5-15.

Η Βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 15

2. ΝΟ Χίου 12

3. ΓΣ Ηλιούπολης 9

4. ΑΕ Κερατσινίου 6

5. ΝΟ Σύρου 3

……………………..

6. ΝΟ Χαλκίδας 0

Η Β’ φάση του πρωταθλήματος Παίδων είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 31/3-2/4. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα γίνει την Τετάρτη 8/2 στις 13.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.