"Κοντά" στον Ν.Ο. Σύρου ο Αθανάσιος Μαρτίνος

  • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 9 Φεβ. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η διοίκηση του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Σύρου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Αθανάσιο Μαρτίνο και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου "ΑΙΓΕΑΣ" για την στήριξή στο τμήμα της Υδατοσφαίρισης. Μετά το αίτημα που υπέβαλε η διοίκηση του Ομίλου, ο κ. Μαρτίνος δήλωσε... παρών και το τμήμα της υδατοσφαίρισης απέκτησε έναν ακόμη σύμμαχο.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ν.Ο. Σύρου

O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Σύρου  θα ήθελαν να  ευχαριστήσουν θερμά τον αξιότιμο κ. Αθανάσιο Μαρτίνο που ως Διαχειριστής της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου "ΑΙΓΕΑΣ", που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα Δωρεάς προς τον όμιλο μας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα Υδατοσφαίρισης.

Ουσιαστικά η συμμετοχή του Ομίλου, αλλά και κάθε αγώνας που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος, όπως εξάλλου και η λειτουργία των τμημάτων του, στηρίζονται κατά βάση στην εθελοντική προσπάθεια και προσφορά αρκετών εθελοντών. Στους καιρούς που ζούμε, όταν όλοι σχεδόν οι πόροι τείνουν να στερέψουν, αυτό που έχει απομείνει, είναι η εθελοντική προσφορά, το μεράκι και η ικανοποίηση πως βάζουμε το λιθαράκι μας για να συνεχίσουμε ότι καλό για το νησί μας και για το μέλλον των παιδιών μας.

Για την πρόθυμη συμβολή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου "ΑΙΓΕΑΣ" μέσω του κ. Αθανασίου Μαρτίνου στην δική μας προσπάθεια ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευχόμαστε εκ βάθους καρδιάς υγεία, κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και μακροημέρευση".