Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Syros Triahlon

Μπήκαμε στην τελική... ευθεία

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο Syros Triathlon, όπου βάση προγράμματος θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη. Ένας αγώνας ο ποίος έχει μπει από το καλοκαίρι του 2016 στη... ζωή μας, με τν πρώτη διοργάνωση να κλέβει με το καλημέρα την παράσταση και άπαντες να έχουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες για τη νέα αθλητική εκδήλωση. Στη Σύρο αναμένεται να βρεθούν αθλητές από 11 χώρες σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Κωστής Μητρόπαπας. Έτσι, στο νησί το ερχόμενο διάστημα για το αγώνισμα του τριάθλου, αλλά και των παράπλευρων εκδηλώσεων α έρθουν περίπου 1000 αθλητές με τους συνοδούς τους. Βέβαια την προσοχή όλων αναμένεται να... κλέψει μία Ελληνίδα 77 ετών που θα λάβει μέρος στους αγώνες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη και τα αγωνίσματα και όλη η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι.

Το πλούσιο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους Συριανούς αλλά και στους επισκέπτες του νησιού, μιας και η εκκίνηση του τριάθλου αναμένεται να δοθεί εν πλω.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος του νησιού Γιώργος Μαραγκός, αλλά και ο κ. Μητρόπαπας με την Άννα Καλιμάρκου.

Οι ομιλητές τόνισαν την σπουδαιότητα του αγώνα, την αύξηση της αγωνιστικής δράσης κατά μία ημέρα, αλλά είναι μία διοργάνωση η οποία εκτός από θέαμα αναμένεται να προσφέρει και πολλά στις τοπικές επιχειρήσεις.

Τέλος, για όποιον ακόμη και την τελευταία στιγμή θελήσει να δηλώσει ενδιαφέρον, θα πρέπει να τονίσουμε πως οι εγγραφές παραμένουν ανοικτές για τα αγωνίσματα ανοικτής θαλάσσης των 3,5 και 5,5 χιλιομέτρων, αλλά και των 500 μέτρων.