Ο Ν.Ο. Σύρου μετά τους αγώνες για τα play out που έδωσε στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης εξασφάλισε την παραμονή του στην Β' Εθνική κατηγορία

Ένας όμιλος όλο... ψυχή

Ο Ναυτικός Όμιλος της Σύρου μετά τους αγώνες των play out που έδωσε στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης, κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Β' Εθνική Κατηγορία στο πόλο. Η ομάδα του νησιού μπήκε καλά στα παιχνίδια, αφού επικράτησε του μεγάλου φαβορί για την πρώτη θέση (Ν.Ο. Ναυπλίου) με 5-11 και ουσιαστικά να εξασφαλίσει από την πρεμιέρα την παραμονή του και να αποβάλει το άγχος του. Οι αθλητές του κ. Χρονόπουλου έδειξαν πως διαθέτουν ψυχή και πείσμα και παρά τις αντίξοες συνθήκες - όχι στο τουρνουά αυτό - να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη παραμονή. Στη συνέχεια των αγώνων ο Όμιλος της Σύρου απλά εξασφάλισε την παραμονή του και μαθηματικά στην κατηγορία ανεξαρτήτου αποτελέσματος της τελευταίας αγωνιστικής. Ο Ν.Ο. Σύρου επικράτησε μετά από ένα συναρπαστικό ματς του Άργης Καλαμάτας. Στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ο Ν.Ο. Σύρου ηττήθηκε με 6-6 από τον Άρη Νίκαιας. Η νίκη για την Νίκαια ήταν η μόνο στο τουρνουά και δεν ήταν αρκετή για να της εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.  

Με την ομάδα του Ν.Ο Σύρου αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές:
Φαφαλιός Στέφανος, Καρακατσάνης Δημήτρης (αρχηγός), Αλτιπάρμακ Παύλος, Χίου Μάνος, Χρυσανθακόπουλος Χρήστος, Τσινός Άγγελος, Μανούσος Γιώργος, Πρίντεζης Αντώνης, Πριτσούλης Θεόδωρος, Καλογρίδης Λευτέρης, Λάιος Αλέξης, Ευσταθίου Χρήστος, Μικρομάστορας Παντελής, Γαδ Νίκος και Καμπάνα Φίλιππος.
Προπονητής: Χρονόπουλος Παναγιώτης.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου μετά το τέλος των αγώνων ευχαρίστησε τους χορηγούς, υποστηρικτές και φίλους του Ομίλου για την ενίσχυση που προσέφεραν στην ομάδα.

 

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα ακόλουθα:

2ος  Όμιλος  Σύρου Φάση “play out”

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

-

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

11-6

ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

-

ΝΟ ΣΥΡΟΥ

5-11

ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

-

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

9-8

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

-

ΝΟ ΣΥΡΟΥ

4-8

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

-

ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

6-4

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

-

ΝΟ ΣΥΡΟΥ

9-6

Τελική Βαθμολογία
1. Ν.Ο Σύρου, Βαθμοί 6, Τέρματα 25-18
2. Άργης Καλαμάτας, Βαθμοί 6, Τέρματα 21-18
3. ΝΟ Ναυπλίου, Βαθμοί 3, Τέρματα 18-25
-----------------------------------------------------
4. Άρης Νικαίας, Βαθμοί 3, Τέρματα 23-29
Η ομάδα του Άρη Νικαίας υποβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική.

Ετικέτες: