Στη Σύρο βρέθηκε κλιμάκιο της Ε.Ο.Κ.Κ. με επικεφαλής τον ταμία της Ομοσπονδίας Τάσο Βουγίδη

Ο Ν.Ο. Σύρου ζήτησε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ωκεάνιου Καγιάκ

Την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ωκεάνιου Καγιάκ ζήτησε από τον κ. Βουγίδη ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου. Ο εκπρόσωπος του κλιμακίου της Ε.Ο.Κ.Κ. επισκέφθηκε την πρωτεύουσα των Κυκλάδων ενόψει της αθλητικής διοργάνωσης του Κανόε Καγιάκ που θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου στην παραλία Κίνι της Σύρου. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας έμεινε ευχαριστημένος από τον στίβο που θα πραγματοποιηθεί το Κανόε Καγιάκ, αλλά και από άλλες παραλίες του νησιού και σε κατ' ιδίαν συζητήσει οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου πρότειναν στον κ. Βουγίδη την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ωκεάνιου Καγιάκ. Από την πλευρά του ο κ. ταμίας της Ομοσπονδίας δεσμεύτηκε πως θα εξεταστεί άμεσα το αίτημα του Συριανού Ομίλου και πως αν θα διεξαχθεί στη Σύρο θα είναι σε συνδιοργάνωση με την Ε.Ο.Κ.Κ., τη Διεθνή Ένωση Καγιάκ(ICF) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Καγιάκ (ECA)

 

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

"Ο Ν.Ο. Σύρου σας ενημερώνει ότι , την Πέμπτη 31 Αυγούστου και την Παρασκευή 01 Σεπτέμβρη 2017,επισκέφθηκε το νησί μας κλιμάκιο της Ε.Ο.Κ.Κ.  με επικεφαλής τον ταμία της Ομοσπονδίας και έφορο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. του τμήματος Κάνοε Καγιάκ-SUP κ.Τάσο Βουγίδη.

Ο κ. Τάσος Βουγίδης ενθουσιάστηκε από το στίβο του αγώνα της αθλητικής  διοργάνωσης του Κάνοε Καγιάκ που θα γίνει στον Όρμο του Κινίου , 07-08 Οκτώβρη 2017, αλλά και από άλλες παραθαλάσσιες τοποθεσίες του νησιού μας που επισκέφθηκε σχετικά , με τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων.

Δεσμεύτηκε δε ότι , θα εξετάσει με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ την περίπτωση ανάθεσης στο Ν.Ο.Σ. της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ωκεάνιου Καγιάκ  για το έτος 2018 σε συνδιοργάνωση με την Ε.Ο.Κ.Κ., τη Διεθνή Ένωση Καγιάκ(ICF) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Καγιάκ (ECA)".