Τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σύρου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στους αγώνες που έγιναν στην Πάρο

Ξεπέρασαν με επιτυχία τις αγωνιστικές... δυσκολίες

  • Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 6 Σεπ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα δυνατό Σαββατοκύριακο γεμάτο ιστιοπλοϊκές εμπειρίες ήταν το τελευταίο του Αυγούστου για τρεις αθλητές (δύο αθλήτριες και έναν αθλητή), της αγωνιστικής ομάδας Laser 4.7 του Ν.Ο. Σύρου.

Οι αθλητές με την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Γιάννη Γρυπάρη και συνοδό τον κυβερνήτη του ιστιοπλοϊκού σκάφους «Ουσύρα» του τμήματος Ανοικτής Θαλάσσης του Ομίλου της Σύρου Ορέστη Βέλλη, ταξίδεψαν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες με το ανωτέρω σκάφος, ώστε να λάβουν μέρος στο Διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Πάρου στις 26 και 27 Αυγούστου, στα πλαίσια προπονητικού Camp με εισηγητές τους διεθνώς καταξιωμένους προπονητές κ. Αντώνη Δροσόπουλο και κ. Τζώρτζη Κεφαλλονίτη.

Ο μεγάλος  κυματισμός  και η υψηλή ένταση του ανέμου δε στάθηκαν εμπόδια ώστε να μειώσουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των μικρών ιστιοπλόων για ένα τέτοιο ταξίδι  που εκτός από μαθητές σε σκάφος Ανοικτής Θαλάσσης, ήταν ταυτοχρόνως ενεργά μέλη του πληρώματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των ημερών τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, καθώς οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, έφεραν άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα ανάμεσα σε δυνατούς αθλητές ομίλων του κέντρου και των νησιών των Κυκλάδων.

Αναλυτικότερα οι θέσεις είχαν ως εξής: Ο Ερμής Μιχαηλίδης, 4ος στη γενική βαθμολογία και 4ος στου εφήβους, η Μαρία Ρούσσου 6η στη γενική βαθμολογία και 1η στις νεανίδες και η Δήμητρα Σακελλαρίου 9η στη γενική βαθμολογία και 3η στις νεανίδες.

Ο Ναυτικό Όμιλος Σύρου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Ν.Ο. Πάρου για την άριστη συνεργασία, αλλά και την άψογη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση

"Για μία ακόμη φορά η φιλοξενία του Ν.Ο. Πάρου ήταν υποδειγματική. Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό, κ. Λευτέρη Πώλο αφού με δικές του ενέργειες παραχωρήθηκε στην αποστολή μας συνοδό φουσκωτό σκάφος για τις ανάγκες της ομάδας μας. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ορέστη Βέλλη που αφιλοκερδώς διέθεσε τον χρόνο του ώστε να εξυπηρετήσει τους αθλητές του τμήματος Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των τμημάτων του Ομίλου μας".

Ετικέτες: