Η Γ.Γ.Α. αναγνώρισε το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Σύρου

  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 21 Σεπ. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναγνώρισε και επίσημα το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου. Ο Όμιλος από την πλευρά του μπορεί να κάνει επίσημους αγώνες τους οποίους η Ομοσπονδία μπορεί να τους εντάσσει στο καλεντάρι της. Βέβαια αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους αθλητές που θέλουν να πάρουν μέρος στους αγώνες, αφού μπορούν να τους προσθέτουν στο βιογραφικό τους, ώστε στη συνέχεια να έχουν δικαίωμα στις σχολές προπονητών που θα γίνουν. Ακόμη στα άμεσα σχέδια του Ομίλου της Σύρου είναι και ένας μεγάλος αγώνας Παγκόσμιου επιπέδου στο Κανόε Καγιάκ.

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Σύρου  

Με την υπ’ αριθμό ΑΔΑ: ΩΛΛ64653Π4-Χ5Χ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού - Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η χορήγηση Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης στον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ για το άθλημα ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ.

Έτσι o1ος Διασυλλογικός αγώνας ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ & SUP που θα γίνει στον όρμο Κινίου συμπεριλαμβάνεται στους επίσημους αγώνες της Ε.Ο.Κ-Κ και οι συμμετέχοντες αθλητές του αγώνα μπορούν να τον συμπεριλάβουν στο βιογραφικό τους προκειμένου να γίνει η εγγραφή τους στην σχολή προπονητών ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ & SUP (υποβολή αιτήσεων: 02/10/2017- 13/11/2017 ).

Ετικέτες: