''Ενδοσυλλογικός και Διασυλλογικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας – Μίνι Πρωτάθλημα Παράκτιας Αλιείας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου''

Οι ημερομηνίες των αγώνων Παράκτιας αλιείας

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει τον Ενδοσυλλογικό & Διασυλλογικό Αγώνα Παράκτιας Αλιείας – Μίνι Πρωτάθλημα του  Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο Λιμάνι της Σύρου.

Οι ημερομηνίες των αγώνων

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Η διάρκεια του κάθε αγώνα είναι 4 ώρες 08:00-12:00.

Το ζύγισμα θα γίνεται στο χώρο του αγώνα. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών  θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες των αγώνων από τον Όμιλο.

Υπάρχει επίσης αντίτιμο συμμετοχής € 5,00 ανά αθλητή για κάθε αγώνα που είναι απολύτως ανταποδοτικό των αναγκών της διοργάνωσης. Του χρηματικού αντίτιμου, απαλλάσσονται όλοι οι νέοι και οι νέες κάτω των 18 ετών.

Ο αγώνας θα είναι ατομικός και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές /αθλήτριες  συλλόγων με αθλητικό δελτίο της ΕΟΥΔΑ .

Επίσης με ανακοίνωσή του ο Όμιλος της Σύρου ενημερώνει πως θα υπάρχει και κατηγορία OPEN για κάθε φίλο-η της αλιείας για την διάδοση του αθλήματος στην αγωνιστική του μορφή.  Για αυτή την κατηγορία θα χρειαστεί ιατρική βεβαίωση.

Στον αγώνα θα παρευρίσκεται ιατρός για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων περιστατικών.

Ο παραπάνω αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφάλειας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 27/11/2017 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Ν.Ο. Σύρου (δίπλα στο Λιμεναρχείο) ή στο email: contact@nosyrou.gr.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του εφόρου υποβρύχιας δραστηριότητας Μιχάλη Χούλη (6973205353) και με τον Γιώργο Νούσια (6988616424).