Συμπληρώθηκαν οι ομάδες των μπαράζ μετά τη νίκη του Ajax στη Σίφνο με 7-1

“Άνεμος”... επτά μποφόρ

Με τον καλύτερο τρόπο σφράγισε ο “Αίαντας” την συμμετοχή του στα μπαράζ του πρωταθλήματος, αφού πέρασε σαν “άνεμος” από τη Σίφνο, όπου επικράτησε με 7-1 του Πανσιφναϊκού. Οι Συριανοί ήθελαν έναν βαθμό για να βρεθούν στην επόμενη φάση, όμως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη κι αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ομάδα του Μάκη Πούλου δεν ήθελε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Εκεί όπου μαζί με τον Παμμηλιακό, Πανθηραϊκό και Α.Ο. Μυκόνου θα διεκδικήσουν τον πρωτάθλημα Κυκλάδων και μαζί το εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Στο 17' ο Μανουδάκης από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των Συριανών.

Στο 31' ο Πανσιφναϊκός κατάφερε να φέρει στα ίσα με Μουτσάκη, έπειτα την κάθετη πάσα του Συνοδινού.

Δύο λεπτά αργότερα, οι Συριανοί πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με το ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπαλόπιτα μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο 39' ο Λοΐζος ανέβασε ακόμη περισσότερο το σκορ στο 1-3 με πλασέ, έπειτα την ασίστ του Σαγκινέτου. Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα το ημιχρόνου. Στο 59' οι Συριανοί έκαναν το 4-1 με αυτογκόλ. Στο 76' ο Μπαλόπιτας με σουτ έπειτα την πάσα του Ρούσσου ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο σκορ (1-5), ενώ, ένα λεπτό αργότερα ο Ρούσσος θα σημειώσει το έκτο γκολ για λογαριασμό της ομάδας του.

Το τελικό 7-1 διαμορφώθηκε στο 88' με τον Μανουδάκη.

Πανσιφναϊκός ΑΣ (Δημητριάδης): Κάραβος Ν., Ποδότας, Χρύσος, Ζιώγας, Κορακής, Σταυριανός (71’ Λεμπέσης Σ.), Λεμπέσης Γ., Γκούμας, Μουτσάκης, Ατσόνιος ( 53’ Κάραβος Ι.), Συνοδινός.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Πούλος ): Συριανός, Ρούσσος, Αργυρός, Παπαδάκης, Μουράι, Καράβας, Μπαλόπιτας, Λοίζος ( 71’ Ρηγούτσος), Σαγκινέτος(71’ Γκούφας ), Μανουδάκης, Ξυγκάκης (65’ Σπανός).