Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη επικράτησε με 6-2 του Πανιθραϊκού και πλέον έχει έξι βαθμούς, όσους έχει και ο Παμμηλιακός

“Εξάσφαιρη” η Μύκονος

  • Κυριακή, 21 Απριλίου, 2013 - 09:37
  • /   Eνημέρωση: 21 Απρ. 2013 - 10:56
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται στο γήπεδο της Παροικιάς το παιχνίδι της Μυκόνου με τον Πανθηραϊκό. Στο 25' οι Μυκονιάτες άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαλμά και στην επόμενη φάση ο Χριστιανός έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 28' ο Τσαλμάς με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, στην ομάδα του κ. Παχατουρίδη.

Στο 39' ο Κολιούσης ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά σε 2-2, έπειτα την αμυντική αδράνεια της ομάδας της Μυκόνου.

Στο 44' η Μύκονος πέρασε μπροστά στο σκορ με το αυτογκόλ του Στεφανάκη (3-2). Ο παίκτης του Πανθηραϊκού στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα τη σέντρα του Τόσκα.

Ημίχρονο στο παιχνίδι, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 3-2 υπέρ της Μυκόνου.

10:06  Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Μυκόνου με τον Πανθηραϊκό.

55' τίποτα δεν έχει αλλάξει στο σκορ, αφού καμιά από τις δύο ομάδες δεν έχει απειλήσει την αντίπαλη εστία.

65' με παίκτη λιγότερο ο Πανθηραϊκός, αφού ο Πέκκα σε δυνατό μαρκάρισμα δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του “άρχοντα του αγώνα”.

Στο 67' ο Κυπριτίδης έπειτα από ωραίο κοντρόλ μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού, για το 4-2.

Στο 75' ο Τόσκα με σουτ από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής έκανε το 5-2, δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα της Μυκόνου.

Στο 82' ο Κυπριτίδης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ατομική ενέργεια έφτασε μέχρι και την περιοχή του Λιγνού που με σουτ έκανε το 6-2.

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Μυκόνου με τον Πανθηραϊκό. Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη με 6-2, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Πλέον, η Μύκονος με τον Παμμηλιακό θα διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα, αφού και οι δύο έχουν από έξι βαθμούς.

Ετικέτες: