Ο άνθρωπος που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του τελικού των νέων βρέθηκε στην “Κοινή Γνώμη” και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την πράξη

“Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά”

Ο άνθρωπος που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του τελικού του πρωταθλήματος των νέων, μεταξύ των ομάδων του Αίαντα Σύρου και του Νηρέα, βρέθηκε στην “Κοινή Γνώμη” και θέλησε εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να φτάσει στο σημείο να εισέλθει εντός του γηπέδου. Να σημειώσουμε εδώ, πως αν και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε “απειλητικά” προς το μέρος του διαιτητή δεν συνέβη τίποτα, καθώς αποχώρησε αμέσως. Ο άνθρωπος αυτός βγήκε αμέσως από το γήπεδο, γιατί δεν θέλησε να δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα.

Όπως μας εξήγησε ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στους διοργανωτές του τελικού, αφού δεν μπορούσε να βλέπει συνεχώς τις απρεπείς χειρονομίες του διαιτητή, προς την εξέδρα. Αναλυτικά είπε τα εξής: “Δεν ήθελα να μπω στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι προκλητικές χειρονομίες του διαιτητή προς την εξέδρα με ανάγκασαν να το κάνω. Έκανε συνεχώς απρεπείς χειρονομίες προς την εξέδρα και το ίδιο έκανε προς το τέλος της αναμέτρησης κι αυτή η κίνηση ήταν η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”. Μπήκα μέσα για να ζητήσω εξηγήσεις από το διαιτητή και τίποτα παραπάνω. Θέλω να τονίσω πως αν και μπήκα μέσα στο γήπεδο, δεν είχα σκοπό να χτυπήσω κανέναν και μάλιστα δεν το έκανα. Δεν ξέρω, τι προσωπικά είχε με κάποιους από την εξέδρα, ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιοι τον έβριζαν. Δεν είναι συμπεριφορά διαιτητή αυτή και μάλιστα σε έναν τελικό νέων. Για να είμαι ειλικρινής υπήρχαν κάποια άτομα που τον έβριζαν, όμως αυτοί ήταν λίγοι και δεν γίνεται να την πληρώνουν όλοι που ήταν στην εξέδρα, με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να βλέπει αυτές τις απρεπείς χειρονομίες. Εγώ προσωπικά βρέθηκα στο γήπεδο γιατί ήθελα να παρακολουθήσω τα μικρά παιδιά να παίζουν μπάλα. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και χαίρομαι να βλέπω μικρά παιδιά να αθλούνται και να είναι μακριά από τους διαφόρους “πειρασμούς”. Θέλω να ζητήσω συγνώμη κυρίως από τα παιδιά, γιατί αυτά δεν φταίνε σε τίποτα να γίνονται μάρτυρες τέτοιον επεισοδίων. Περιμένω οι υπεύθυνοι να δουν και να εξετάσουν όλα τα δεδομένα και να τιμωρήσουν παραδειγματικά το διαιτητή της αναμέτρησης. Σκέφτομαι να μην ξανά πάω σε αγώνα ποδοσφαίρου, πρώτον για να τιμωρήσω τον ίδιο μου τον εαυτό για την κίνηση που έκανα, αλλά και δεν μπορώ να βλέπω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε παιχνίδια μικρών παιδιών. Και πάλι συγνώμη για την πράξη μου”.

Ετικέτες: