Υψηλές βαθμολογίες είχε ο διαιτητής του τελικού των νέων Γιάννης Ζαράνης στα παιχνίδια που διεύθυνε φέτος

Είχε πλάτη στην εξέδρα

Μπορεί ο τελικός των νέων μεταξύ του Ajax Σύρου και του Νηρέα να ανήκει στο παρελθόν, όμως ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος με τα όσα συνέβησαν κατά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Όπως είναι γνωστό ο Νηρέας χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο φινάλε της αναμέτρηση, αναδείχθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων.

Το παιχνίδι αγωνιστικά ήταν “ήρεμο”, δεν είχε δύσκολες φάσεις για το διαιτητή κι όπως είπαμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα ο Γιάννης Ζαράνης και οι βοηθεί του Αρμακόλας και Μουτάφης, ήταν πάρα πολύ καλοί.

Σε καμιά περίπτωση δηλαδή, δεν δικαιολογούνται τα όσα ακούγονταν κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά του διαιτητή, αφού δεν υπέπεσε σε κανένα παράπτωμα.

Στο φινάλε φίλαθλος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για “κάποιες” άσεμνες χειρονομίες. Ο άνθρωπος που μπήκε μέσα μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” και ξεκαθάρισε πως μπήκε μόνο γι' αυτό το σκοπό κι όχι να χτυπήσει τον Ζαράνη. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται κι από το βίντεο του αγώνα, πήγε με κάτω τα χέρια και βγήκε αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο.

Ας αναλύσουμε όμως γιατί συνέβη αυτό. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης “φίλαθλοι” έβριζαν χυδαία συνεχώς τον διαιτητή. Ίσως να είχαν κάποια προσωπική κόντρα από το παρελθόν, που στην περίπτωση αυτή, δεν έπρεπε να την “πληρώσουν” οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Το γεγονός είναι ότι όλα ξεκίνησαν από μία παρεξήγηση, δηλαδή, κάποιος φώναξε ότι ο διαιτητής κάνει μία άσεμνη χειρονομία, κάποιος άλλος παρασύρθηκε κι έγινε ότι έγινε.

Το βίντεο όμως, δείχνει μία διαφορετική εικόνα, αφού τη στιγμή που ο διαιτητής “υποτίθεται” ότι έκανε άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα, είχε πλάτη προς αυτήν, αφού την ίδια ώρα γίνονταν αλλαγή ποδοσφαιριστή.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον τελικό των νέων, ψάξαμε να βρούμε τις βαθμολογίες του Ζαράνη στα παιχνίδια που έδωσε εντός και εκτός συνόρων. Τα στοιχεία που βρήκαμε δείχνουν ότι τη φετινή χρονιά ο Ζαράνης, διεύθυνε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια των Κυκλάδων, αφού έπαιξε τόσο τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού και της Μυκόνου, όσο και τον τελικό του πρωταθλήματος (Μύκονος – Παμμηλιακός). Η βαθμολογία που πήρε σε αυτούς τους αγώνες ήταν μεταξύ 8,4 και 8,5, δηλαδή ήταν πάρα πολύ καλή.

Ακόμη, ο Συριανός ρέφερι εκτός από τα ενδοκυκλαδικά παιχνίδια διεύθυνε και ματς εκτός συνόρων, όπως ΠΑΕ Γλυφάδα – Παναιτολικός (Football league νέων, βαθμός 8,5), Ηλυσιακός – ΠΑΟ Ρουφ (β. 8.3), Αιγάλεω – Ν. Ιωνία (β. 8,3), Κερατσίνι – Νικολακάκης (β 8,4) και Ηλυσιακός – Περιστέρι (8,4), για τη Δ' Εθνική κατηγορία.

Οι βαθμολογίες αυτές δείχνουν πως ο Γιάννης Ζαράνης είχε μία πάρα πολύ καλή χρονιά και πως δύσκολα θα έπεφτε σε ένα τέτοιο παράπτωμα. Σύμφωνα πάντως με το βίντεο του αγώνα δεν έχει κάνει τίποτα το μεμπτό και πως ότι συμβαίνει ήταν καθαρά μία άτυχη στιγμή.

Ετικέτες: