Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων Πανναξιακού και Βετεράνων Σύρου

Νίκησαν τα... “χρόνια”

Οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού και οι Βετεράνοι Σύροι για κόμη μια φορά έδειξαν ότι αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έχουν “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, δεν έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο.

Συριανοί και Ναξιώτες, για ακόμη μία φορά (3η επίσημη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες) πρόσφεραν πλούσιο θέμα σε όλους όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου για να παρακολουθήσουν από κοντά την φιλική αυτή αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Στεφάνου, κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να πάρει την πρώτη του νίκη, απέναντι στους Συριανούς. Οι γηπεδούχοι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ ανέβασαν την απόδοσή τους και πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Μαστρογιαννόπουλος με σουτ πριν ολοκληρωθούν τα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες.

Ο Μιχάλης Αγγελής με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αυτή όπως αναφέρουμε και παραπάνω ήταν η πρώτη νίκη για τους Ναξιώτες, καθώς τα πρώτα δύο παιχνίδια είχαν βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με το ίδιο σκορ (2-2).

Πανναξιακός: Περιστεράκης, Παραβατός, Βουτσίνος, Κατσούλης Α., Μαρούλης, Αγγελής, Βαθρακοκοίλης, Φακίνος, Μαστρογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Βιτζηλαίος.
Κακλαμάνος, Κληρονόμος, Φραγκίσκος, Τζιμπλάκης, Κεραμιώτης, Αξαόπουλος, Φραγκουλόπουλος, Απειρανθίτης.
Βετεράνοι Σύρου: Χαλαβαζής, Γλύκας, Περρής, Βουτσίνος, Στεφάνου, Βαρθαλίτης, Καραηλίας, Φουτζιτσίδης, Παράβαλος, Λασκαρίδης, Πρίντεζης.