Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το διαχωρισμό των ορών χρήση του γηπέδου της Άνω Σύρου, από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κυκλάδων

Διπλές προπονήσεις για δύο εβδομάδες

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο ΟΠΑΣ καλεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού, ώστε να καθοριστούν οι ώρες προετοιμασίας, στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Το ίδιο συνέβη και φέτος, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης. Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΑΣ και τον πρόεδρο Γιάννη Κεράνη, το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κυκλάδων και έχουν ή θα ξεκινήσουν προετοιμασία σύντομα.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν αρκετά καλό, αφού όλες οι ομάδες συμφώνησαν για τις ώρες που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο της Άνω Σύρου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Στις 4 Σεπτεμβρίου αναμένεται να υπάρξει και μία δεύτερη συνάντηση για να δοθούν οι ώρες προπόνησης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Όπως είναι γνωστό ο Ajax ξεκίνησε προχθές το απόγευμα την προετοιμασία του και σιγά – σιγά θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Ο Α.Ο. Σύρου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, ενώ ο Πάγος μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Αίαντας και ο Α.Ο. Σύρου θα μοιράζονται το γήπεδο της Άνω Σύρου από τις 07:00 έως τις 09:00 το πρωί, ενώ από τις 19 Αυγούστου που ξεκινά η ομάδα του Πάγου, οι παίδες και νέοι του Ajax και του Πάγου θα κάνουν προπόνηση από τις 09:00 έως τις 11:00 το πρωί. Να σημειώσουμε πως οι διπλές προπονήσεις θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων. Όσον αφορά τις απογευματινές προπονήσεις ο Ajax θα ξεκινά πρώτος αφού θα έχει στη διάθεσή του το γήπεδο της Άνω Σύρου, από τις 17:00 έως τις 18:30, στη συνέχεια ο Πάγος θα προπονείται από τις 18:30 έως τις 20:00 και τελευταίο στο γήπεδο θα μπαίνει η ομάδα του Μάκη Πούλου, αφού θα πραγματοποιεί την προετοιμασία της από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 20:00 έως τις 21:30 το βράδυ.