Ο Νηρέας επικράτησε με 3-1 του Α.Ο. Σύρου στο γήπεδο της Ερμούπολης - ΕΠΣ Κυκλάδων

Ποιοτικό ποδόσφαιρο κι από τους δύο

Το παιχνίδι του Α.Ο. Σύρου με τον Νήρεα έκλεισε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος των νέων. Το συγκρότημα του Γ. Μοστράτου μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση πήρε τη νίκη με 3-1, αφού η ομάδα του Γ. Ζαχαρίου θέλει ακόμη λίγη δουλειά, ώστε να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Βέβαια, για την Συριανή ομάδα υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά, αφού είναι η παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Μην ξεχνάμε ότι δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό και μετρά λίγους μήνες “ζωής”.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν περισσότερες κλασσικέ ευκαιρίες και δίκαια έφτασαν στη νίκη.

Οι Παριανοί κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έφταναν με μεγαλύτερες αξιώσεις μπροστά στην Συριανή εστία. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Ζαχαρίου θα μπορούσε να “κλέψει” τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς αντέδρασε άμεσα στο πρώτο γκολ που δέχθηκε. Στη συνέχεια όμως οι Παριανοί σημείωσαν άλλα δύο γκολ και σφράγισαν τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο αν και απολαυστικό από πλευράς ευκαιριών, καμιά ομάδα δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν παρόμοια με του πρώτου, δηλαδή, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή κι έφταναν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κωσταρίδη.

Στο 47' ο Zyberi άνοιξε το σκορ για τον Νηρέα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πελεκάνος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Ρούσσο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 69' ο Βιτζηλαίος έβαλε εκ νέου τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ και στο 73' ο ίδιος παίκτης θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΑΟ Σύρου (Ζαχαρίου): Κωσταρίδης, Αληφραγκής (14’ Ρουσσος Ε.- 77’ Πελεκάνος Γ.), Πρίντεζης Γ. (46’ Βουτσίνος), Σκουλάτος, Βουτσίνος © (84’ Ευκαρπίδης), Ρούσσος, Παράβαλος ( 66’ Πούλος), Μπουλούμπασης , Πελεκάνος Α., Πρίντεζης Π., Μπάιλας (80’ Αραμπάτζογλου).

Αμες Νηρέας (Μοστράτος): Ρούσσος Δ., Μαθιέλης, Hasani, Τριπολιτσιώτης, Τσενάι, Dushi, Zyberi, Αρκουλής (81’ Τσούκε), Βιτζηλαίος, Zeneli ©, Τζανακόπουλος (62’ Xhaxho).

Πρώτη νίκη για τον Πάγο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα των νέων σημείωσε την Κυριακή το απόγευμα ο Πάγος, αφού επιβλήθηκε με 3-1 του Α.Ο Πάρου.

Οι Συριανοί του Δημήτρη Κάμπαξη παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Παριανών. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αν οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο τυχεροί, αλλά και πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Οι φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Σύρου, έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές και μετά το τέλος της αναμέτρησης, όρθιοι χειροκρότησαν όλους όσους αγωνίσθηκαν.

Τα γκολ για το συγκρότημα του Δημήτρη Κάμπαξη τα σημείωσαν οι: Ρούσσος, Παράβαλος και Μουλίδης. Η Συριανή ομάδα είχε κι ένα δοκάρι.

Από την πλευρά του ο Α.Ο. Πάρου το μόνο που κατάφερε να πετύχει στην προχθεσινή αναμέτρηση ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Σαρρή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
(3η φάση)
  Αγώνας           Αποτέλεσμα
1. Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ           3-2
2. Α.Ο. ΤΗΝΟΥ - Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ           1-5
3. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ           3-0
ΝΕΩΝ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
  Αγώνας           Αποτέλεσμα
4. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ           3-1
5. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ           1-3
ΝΕΩΝ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
  Αγώνας           Αποτέλεσμα
6. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ           9-1
7. ΑΕ ΝΑΞΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ            
Γ ΕΘΝΙΚΗ 5ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
  Αγώνας           Αποτέλεσμα
8. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ           4-0
Γ ΕΘΝΙΚΗ 6ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
  Αγώνας           Αποτέλεσμα
9. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ           0-0

Βαθμολογία Νέων

1ος όμιλος


  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ 3 1 1 0 0 2 0
2. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 3 2 1 0 1 3 3
3. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ 3 2 1 0 1 3 4
4. Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ 3 1 1 0 0 3 1
5. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 0 2 0 0 2 2 5

3ος όμιλος


  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ 4 2 1 1 0 11 3
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ 1 1 0 1 0 2 2
3. Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ 0 0 0 0 0 0 0
4. ΑΕ ΝΑΞΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 0 0 0 0 0 0
5. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 0 1 0 0 1 1 9