3-1 ο Νηρέας τον Πανσιφναϊκό

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο Νηρέας έπειτα την εντός έδρας νίκη του επί του Πανσιφναϊκού με 3-1.

Οι γηπεδούχοι αν και ζορίστηκαν αρχικά, στη συνέχεια πήραν μία άνετη νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, πιο δυνατοί από πέρσι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νηρέας ξεκίνησε δυναμικά είχε την υπεροχή και έφτασε με αξιώσεις κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα έχασε μεγάλες ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Βεντούρη, αφού και τις τρεις φορές που βρέθηκε μόνος απέναντι στο τέρμα (13', 32' και 36'), τις έχασε. Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Σίφνου Κάραβος, τις δύο πρώτες φορές έπεσε στα πόδια του Κάραβου, ενώ την τρίτη ο παίκτης του Νηρέα δεν έκανε καλό πλασέ και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ.

Από την πλευρά του οι φιλοξενούμενοι αν ήταν πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάτι καλύτερο, με τον Ζούμη στο 20', με τον Διαρεμέ στο 28' και στο 37' με τον Κίτσαλη.

Πριν την ολοκλήρωση των πρώτων σαράντα πέντε λεπτών ο Νηρέας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, σε ένα πολύ κομβικό σημείο.

Ο Σουλίδης πήρε την επαναφορά της μπάλας έπειτα την κεφαλιά του Μοστράτου και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Νηρέα.

Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη στην επανάληψη κατάφεραν βρουν δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα πριν συμπληρωθεί το τέταρτο ή το 60'. Αρχικά ο Μοστράτος έπειτα την ατομική ενέργεια και πάσα του Χασάνι, διπλασίασε τα τέρματα για τους Παριανούς (2-0).

Στο 60' ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Νηρέα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Κουζούμη για την υπόδειξη αυτή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόρδη που με ψυχραιμία έκανε το 3-0.

Η ομάδα της Σερίφου το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Ζούμη στο 63' για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Τέλος, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στο 86' αποβλήθηκε από το παιχνίδι ο Δ. Ρούσσος.

ΝΗΡΕΑΣ: Παπαδάκης, Ρούσσος Π. (70'Κουτσίκου), Χασάνι, Τριπολιτσιώτης, Μπαρμπαρήγος, Ζενέλι, Τόδρη, Κορτιάνος, Σουλίδης (89'Τριπολιτσιώτης Γ.), Βεντουρής (75'Ρούσσος Δ.), Μοστράτος

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ: Κάραβος, Ποδότας, Μπιρπανάγος (46'λ.τρ.Κορακής), Ζάσκας, Σταυριανός, Ζιώγας (70'Ατσόνιος), Διαρεμές (60'λ.τρ.Ζαμπέλης), Γκούμας, Ζουμής, Κίτσαλης