Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έφερε εξελίξεις στην ομάδα της Νάξου

Τέλος Παπασταθόπουλος και Βάσος

Η κακή πορεία του Πανναξιακού στο πρωτάθλημα είχε αρνητικές συνέπειες για κάποιους παίκτες, αφού η διοίκηση έπειτα τις απαραίτητες συζητήσεις που έκανε με τον προπονητή της ομάδας αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με κάποιους ποδοσφαιριστές. Ήδη από την ομάδα της Νάξου αποτελούν παρελθόν ο Βάσος και ο Κώστας Παπασταθόπουλος.

Βέβαια με τα όσα αναφέρονται στο νησί της Νάξου, ο Παπασταθόπουλος δεν πλήρωσε το “μάρμαρο”, καθώς ήταν ένας από τους αθλητές που είχαν καλή απόδοση στην μέτρια εικόνα του Πανναξιακού. Ο παίκτης απομακρύνθηκε από την ομάδα καθώς όπως αναφέρει η διοίκηση γιατί είχε πέσει σε ένα βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα.

Τώρα, όσο περνούν οι μέρες αν και εορταστικές, θα υπάρχουν κι άλλε εξελίξεις, αφού υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο διοικητικό κομμάτι.

Οι μετακινήσεις παικτών δεν θα σταματήσει εδώ, αφού είναι δεδομένο ότι ο Πανναξιακός θα προσπαθήσει να ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής, καθώς μετά το καλό ξεκίνημα η ομάδα της Νάξου δεν τα πάει καθόλου καλά κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ετικέτες: